Tom Cruise zsarolója halott

Holtan találták azt a férfit, aki zsarolni próbálta Tom Cruise-t - jelentette be az amerikai Phoenix város rendőrsége helyi idő szerint szombat este. David Hans Schmidt a filmsztár olaszországi esküvőjéről készült képekért próbált pénzt szerezni Cruise-tó

Schmidt öngyilkos lett, a fivére szerint depressziós volt - írta a The Arizona Republic amerikai napilap, internetes oldalán. David Hans Schmidt-et júliusban letartóztatta az FBI, mert megpróbált legalább 1 millió dollárért képeket eladni Tom Cruise-nak a sztár 2006-os esküvőjéről. 2006 novemberében Cruise Katie Holmes-t vette feleségül Rómától nem messze, egy középkori kastélyban. Az esküvő képeinek exkluzív közlési jogát három magazinnak adta el a pár, írja a hirado.hu.

Schmidt egy meghallgatáson beismerte a zsarolást, és múlt hónap óta házi őrizetben volt. A bokáján lévő nyomkövető nem mozdult, ezért a rendőrség kiment a házához, ahol holtan találták a férfit. A hivatalos ítélethirdetés október 11-én lett volna az ügyben. Egy internetes oldal szerint Schmidt-et az erkölcstelenség császárának tartották, mivel hírességek szexvideóival üzletelt.

Cruise jelenleg Németországban forgatja legújabb filmjét, amiben német tisztet alakít, aki merényletet tervez Adolf Hitler ellen.