Erotomániából biznisz

Sok nemi érésben lévő kamasz vágyát valósította egy brit úriember, de nem csupán saját gyönyörére, hanem sikeres üzletként is: a világon egyedülálló gyűjteményt hozott össze a játékfilmek erotikus jeleneteiből.

Jim McBride, aki csak Mr. Skinként jelentkezik az internet világában, a női meztelenség megszállottja és napjaink egyik legmenőbb fizetős portálját hozta létre a hozzá hasonló sokmillió érdeklődő számára www.mrskin.com címen. Immár nyolc éve archiválja és katalogizálja a filmtörténet meztelen jeleneteit, és mintegy 25 ezer filmből válogatott a klasszikusoktól egészen napjainkig. (Természetesen nem pornófilmekről van szó). Szenvedélye már gyerekkora óta tart. "Kissrácként felvettem az összes filmet, amelyben valami meztelenség volt, és ezeket a jeleneteket külön kazettákon rendszereztem. Ahogy nőttem, meg is döbbentettem kortársaimat, hogy mennyire jártas vagyok a női anatómiában" - mondta a La Repubblica című olasz napilapnak.

A meztelenségmánia azóta már tudatos biznisszé vált: Mr. Skinnek 10 munkatársa figyeli éjt nappallá téve a világ filmtermését egy csupasz kebel vagy más intim női részek után. Férfipucérság szóba se jöhet!

Amit a filmtörténészek már korábban is megalkottak könyvben, McBride megvalósította mozgóképben is: megjelentette DVD-gyűjteményét a mozi 501 legnagyobb erotikus tartalmú filmjéből, amelyet természetesen honlapjáról lehet megrendelni. Mr. Skin a filmmontázst feleségének ajánlotta, hálából azért, mert az asszony soha nem vetkőzött le filmen.
Forrás: MTI