Mel Gibsont megdícsérték az alkoholelvonón

Példamutatóan teljesítette az alkoholelvonó kúrát Mel Gibson az őt ittas vezetés miatt elítélő kaliforniai bíró szerint. Az amerikai színész-rendező elég részegen mászott ki luxusautójából, amikor tavaly júliusban megállították Malibuban, ráadásul antisze

Egy év után, most csütörtökön személyesen kellett beszámolnia javulásáról. Az ügyében eljáró bíró elégedetten nyugtázta, hogy Gibson mindenben eleget tett a rá kirótt kötelezettségeknek: négy hónapon keresztül hetente ötször vett részt a neves sztár a Névtelen Alkoholisták (AA) önsegítő mozgalmának csoportfoglalkozásain, majd hét hónapon át heti háromszor.

Mel Gibsont 2006. július 28-án mérték be lakóhelyétől nem messze, amint óránként 140 kilométeres sebességgel száguldott a megengedett 65 helyett. Véralkoholszintje kétszer magasabb volt a maximálisan engedélyezettnél. Másnap nyilvánosan kért bocsánatot a zsidó közösségtől a sértő megjegyzések miatt. Az elvonón túl 1300 dollár pénzbírság megfizetésére kötelezték és 90 napra bevonták a jogosítványát. Legközelebb 2008. február 15-én kell megjelennie a bíróság előtt.
Forrás: MTI