DiCaprio a homokozóban?

Ha a pletyka bizonyosságot nyerne, igazi bomba lenne. Az viszont tény hogy Leonardo DiCaprio szerelmi élete körül komoly kétségek merültek fel az utóbbi idökben.

Jelenleg Spanyolországban reklámozza Blood Diamond c. új filmjét, miután megerősítette az izraeli származású modellel, Bar Rafaelivel való szakítását. Az ok? A rózsaszínű lapok állítása szerint a lány nem tudta követni Leo zaklatott életvitelét, mert a pasinak úgy tűnik csak az arca hasonlít a kisangyaléhoz, de valójában buliról bulira jár.

Persze, azonban az újdonság nem ez lenne. Egy norvég lap, a Ser og Hör és egyéb szenzációhajhász kiadványok azt hozzák a nagyérdemű tudomására, hogy a szakítás oka egy fiú! Lukas Haas-nak hívják, kaliforniai származású, 30 éves és színész.. A Ser og Hör sejteti hogy DiCaprio mindig is homoszexuális volt, (ahogyan az már néhány hollywoodi szépfiúval megtörtént), csupán ezidág úgy döntött hogy hajlamait véka alá rejti. A szépséges modellekkel fenntartott kapcsolatait pedig csupán álcának titulálja.
Az egyetlen bizonyos - legalábbis egyenlőre -, hogy Leo és Lukas elválaszthatatlan barátok, akik együtt töltik a beverly hills-i , vagy manhattani éjszakákat, női kísérettel vagy anélkül.