Teljes a zsűri, indul a casting!

Szűcs Judith-ot szavazták meg a hallgatók a zsűri utolsó tagjának, így a Danubius Rádió ítészeinek csapata teljes: Jáksó László, Tóth Vera, Rakonczai Viktor, Knapik Tamás, Csonka András, Szűcs Judith és a rádió zenei igazgatója, Csík Gabriella hamarosan h

Egy utolsó lehetőséget azonban még biztosítanak a jelentkezni vágyóknak, hiszen már csak a héten van lehetőségük hanganyagot beküldeni azoknak a vállalkozó kedvű lányoknak, akik szeretnének Magyarország legújabb lánycsapatának tagjai lenni. Február 10-én ugyanis lezárul a jelentkezési határidő a Danubius Rádió tehetségkutatójára. Azoknak a lányoknak akik nem tudják megoldani „házilag” a hangrögzítést, lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy nyilvános meghallgatáson bizonyítsák tehetségüket.

Február 8-án, csütörtökön 17.00 órától a Danubius Csili a Duna Plazaban rendezi meg a 4 idegen 1 banda tehetségkutató nyitott meghallgatását. Itt majd bárki megmérettetheti magát, mert a helyszínen kitölthetik a jelentkezési lapot és a rádió munkatársai minden jelentkező dalát rögzítik.

Az eseményhez 18.00 órakor csatlakozik Jáksó László, élőben jelentkezik Jáksó Hot 20. Természetesen a Csili tagjai és a zsűritagok is tiszteletüket teszik majd, persze nem azért jönnek, hogy jegyzeteljenek, kihez milyen külső tartozik, csupán azért, hogy bíztassák a lányokat. Hiszen az, hogy kinek milyen hosszú a haja, mekkora a mellbősége és milyen magas, kövér, vagy sovány, továbbra sem számít - a döntés az eddig beküldött és az itt felvett hanganyagok alapján történik majd.
(redlemon)