2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Halálos iramban 10.: ki hal meg az utolsó részben a főhősök közül?

Több jel is arra mutat, hogy az egyik (vagy több) fontos szereplő meghal majd a Halálos iramban 10-ben, ami az utolsó rész első feleként kerül a mozikba hamarosan. A nagy finálé olyan monumentálisra sikeredett, hogy két egész estés mozifilm lett belőle.
2023. április 24. hétfő 16:03 - HírExtra

Egyelőre nem tudni, ki távozik majd erőszakos úton Dominic Toretto (Vin Diesel) családjából, de az tény, hogy az ilyen lépés nagyon ritka a sorozat történetében. Inkább az ellenkezője jellemző: ha néhanapján el is tesznek láb alól egy hőst a drámai hatás fokozása kedvéért, később visszahozzák közkívánatra, így járt Han (Sung Kang) és Letty (Michelle Rodriguez) a sorozat merész meglepetésekben bővelkedő húsz éve során.

Honnan lehet sejteni, hogy a fináléban tragikus fordulat várható? Ezt sugallják az előzetesek, de Louis Leterrier rendező is utalt már erre. „A westernekben a hősök végül belelovagolnak a naplementébe, de mi nem vagyunk olyanok – mondta a francia rendező a Total Filmnek. – Eljött a történet vége, és bátran emelhetjük a téteket, sokkal magasabbra, mint korábban.”

Leterrier kijelentése talán további magyarázatul szolgálhat arra, miért távozott Justin Lin a rendezői székből nem sokkal azután, hogy megkezdődött a Halálos iramban 10. forgatása. Lin a szériából öt filmet jegyez, tehát oroszlánrésze volt a sikerben, és producerként ottmaradt az utolsó részben is, de a rendezést már nem vállalta. Röviden úgy indokolta a dolgot, hogy „nem akar idegbajt kapni”, emögött a fő ok állítólag az volt, hogy csúnyán összeveszett Vin Diesellel – ahogyan korábban Dwayne Johnson is –, ezért jött a helyére Leterrier, aki újraíratta a forgatókönyvet, nyilván Diesel és a stúdió nyomására. Lehetséges, hogy a főhősök némelyikének kiiktatása ilyen úton került a történetbe, sőt Lin emiatt távozott.

Persze ettől még mindig nem lehet tudni, ki hal meg a végén. A legmerészeb fantáziájú rajongók még Diesel karakterét sem zárják ki – ez attól függ, hogy Leterrier-t idézve az alkotók mennyire hajlandók emelni a tétet.

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását