2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A derék- és nyakfájós másnapok ellenszere

Talán te is keltél már úgy egy hosszú - és talán görbe - este után, nem a saját megszokott ágyadban, hogy abban nem volt sok köszönet. Sajgott a derekad, alig érezted a nyakad, a válladról meg aztán napokig igazán nem is tudtad biztosan kijelenteni, hogy fog-e valaha újra rendesen működni.
2023. február 15. szerda 18:25 - HírExtra

Pont az ilyen helyzetek elkerülésére jelent szuper megoldást a felfújható vendégágy. Ezzel a remek fekvőalkalmatossággal, a régi “gumimatracok” mai modern generációjával, a fent felsorolt kényelmetlenségek garantáltan elkerülhetők.

Gyorsan kényelmes fekvőhelyet varázsolhatsz

A Medence Óriás felfújható vendégágyai közt te is megtalálhatod azokat a darabokat, amelyek a váratlan helyzetekre, utazásokhoz, kényelmes kerti pihenéshez gyors megoldást jelentenek. Ezek a szuper felfújható darabok azonnal befoghatók, azaz kicsomagolásukat követően rögtön használatba vehetők. 

Sokan általában nyáron szerzik be ezeket a nagyon hasznos termékeket, pedig igazából minden évszakban remek szolgálatot tesznek. Ha kis lakásod van, ahol nem fér el sok bútor, de olykor-olykor vendégeket fogadsz, akkor csak elő kell venned a szekrényben tárolt, leeresztett vendégágyat, és pillanatok alatt kényelmes fekvőhelyet biztosíthatsz nemcsak egy, hanem több személynek is. 

Miért remek választás?

A felfújható vendégágyak, amelyek már franciaágy méretben is beszerezhetők, amellett, hogy kényelmes plusz pihenőhelyet biztosítanak beltéren, már kültéren is kiválóan használhatók: a kertbe vagy a teraszra is nyugodtan kiviheted és felállíthatod őket. Nagyon jól tud esni rajtuk a délutáni szunyókálás a szabadban az árnyas lombok alatt. Mivel a levegő egyenletesen oszlik el ezekben a modern ágyakban, a régi gumimatrac feelingnek már se híre, se hamva. Ráadásul nagyon könnyen kezelhetők is, mert felállítani, felfújni, leengedni és összecsukni is egyszerű. A tároláshoz pedig nem kell sok hely. 

Éppen emiatt utazások során sem gond magaddal vinned. Az autó csomagtartójában - ha akarod - éppen annyi helyet tudsz biztosítani, hogy a felfújható vendégágy beférjen. Ha kell, csak elő kell venned onnan. 

Számos helyzetben nagy hasznát veheted

Az egyszerűbb, felfújható vendégágyakat a legeggyorsabban elektromos pumpával tudod használható állapotba hozni. Beszerezhetsz már olyan modelleket is, amelyeknek a sarkába beépítettek egy lábpumpát. Ezzel is elég hamar felfújhatod az ágyat. A komolyabb modelleknél persze már alap a beépített elektromos pumpa. 

Ehhez csak elektromos csatlakozóra és áramra lesz szükséged ahhoz, hogy percek alatt kényelmes fekvőfelületet varázsolhass otthon vagy ahol csak szükséges. Ám a sérülésektől mindig óvd a felületét, éles dolgokat, háziállatokat tarts távol és a tűző naptól is óvd! Ügyelj arra, hogy ki ne égesse parázs vagy a kerti grillből egy szikra.

Egy jó minőségű felfújható vendégággyal már nem jössz zavarba soha, ha plusz alvóhely kell otthon vagy máshol. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását