2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Cseh Katalin YouTuber lesz

Új, állandó műsorral jelentkezik Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője a Youtube-on, melynek célja, hogy bemutassa, pontosan hogyan is működik az EU és hogy milyen munkát végez ő Brüsszelben.
2023. január 17. kedd 11:22 - HírExtra

„Fontos szerintem, hogy minél többen lássák, hogy az európai törvények hogyan alakulnak, hogy mi is az a Brüsszel, ami elvileg olyan ‘veszélyes’, és amit ‘meg kéne állítani’. Én a frakció egyik alelnökeként, számos szakbizottság tagjaként úgy érzem, hogy tényleg tudok tenni azért, hogy jobb jogszabályok alakuljanak Európában" – meséli a képviselő a Cseh-jelentés című műsor promóvideójában, amelyben többek között az Európai Parlament elnökénél, Roberta Metsolánál is lobbizik a közvetlen forrásokért.

A Momentum politikusának első jelentését tavaly februárban fogadták el az EU-ban, amelynek köszönhetően sikerült elérni, hogy a városok sokkal több közvetlen EU-s forrásra pályázhassanak. „Munkánknak köszönhetően az új hétéves költségvetésben már 16 ezer milliárd forinttal nőtt a hazahozható közvetlen források aránya. Vagyis ezen pénzekre az önkormányzatok, a civil szervezetek, az iskolák, és a kórházak közvetlenül pályázhatnak az uniónál" – foglalta össze jelentése legfontosabb eredményét Cseh Katalin.

A Cseh-jelentés című műsor január 23-tól indul Cseh Katalin YouTube-csatornáján: https://www.youtube.com/@csehkatka

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását