2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Pert nyert a Jobbik a korábbi fideszes országgyűlési képviselő ellen

A Jobbik konzekvensen pereli be a kormánypárti médiát, amennyiben valótlan állításokat tesz. Ezek jelentős részét meg is nyeri. Most egy volt fideszes képviselőről derült ki: hazudott.
2022. december 21. szerda 11:24 - HírExtra

A Jobbik közleménye:

"Fenyvesi Zoltán, Tapolca és Ajka környékének országgyűlési képviselője volt a Fidesz színeiben. Csak miután a semmittevését már az állampárt sem tolerálta, inkább lecserélték Navracsics Tiborra. Emlékezetes alakítása volt a bukott Fenyvesinek, amikor tavaly októberben megvádolta azzal a Jobbikot egy Facebook-posztjában, hogy hozzáfért a honlapjához, és azt átirányította Rig Lajos internetes oldalára.

A mai napig nem tudjuk, mire gondolhatott a mostanra a balatonfüredi tankerületi központ élére buktatott politikus, de az biztos volt, hogy amint az pártjában teljesen megszokott, hazudott. A Jobbik ezért beperelte, amely per most ért véget. Az eredmény az lett, hogy a valótlan állítása miatt Fenyvesi Zoltánt a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletben arra kötelezte, hogy a hazugságok miatt levélben fejezze ki a sajnálkozását, és fizessen meg közel félmilliós sérelemdíjat és a perköltséget a konzervatív ellenzéki pártnak."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását