2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hétköznapokon is legyél sportosan elegáns!

A home office elterjedésével sokaknak nem kell naponta bejárniuk az irodába, így az otthonuk kényelméből dolgozhatnak. Hajlamosak vagyunk ilyen helyzetekben elkényelmesedni, olyannyira, hogy az egész napot pizsamában, szabadidőruhában töltenénk.
2022. december 9. péntek 17:45 - HírExtra

Ez azonban gondot okozhat, ha be kell ugranunk egy online meetingre. Mi lehet a mindenki számára jó megoldás? Válassz sportosan elegáns, mégis egyedi, trendi ruházatot!

Vannak, akik ha csak a kutyával ugranak le sétálni vagy a gyerekkel a játszótérre, akkor is szeretnek tetőtől talpig jól kinézni, mégis komfortosan érezni magukat. Számukra ideálisak azok a ruhák, amelyek az anyagválasztásnak, szabásvonalaknak köszönhetően divatosak, stílusosak, ugyanakkor a szabadidőruhák kényelmével bírnak. 

Könnyed, divatos darabok

A mindennapi divatban a kényelem vette át a főszerepet, ugyanakkor a trendiség is fontos szempont. A Griff Webshop O’la Voga kollekciója hiánypótló és a legnagyobb a magyar piacon. A kínálat legtöbb darabja a nőiességet ötvözi a lazasággal, míg más modellek igazán exrtavagáns, stílusos megjelenést kölcsönöznek. 

Ha fontos számodra a jó megjelenés a szabadidő eltöltésekor is, ugyanakkor szívesen hordasz az aktuális divatnak megfelelő, mégis komfortos darabokat, mindenképp be kell szerezned néhány eredeti gyöngyszemet.

Az elegáns lezserség érdekében a minőségi anyagokon, az egyedi, de az aktuális trendeket követő szabásvonalakon keresztül vezet az út. Ez a márka ügyesen ötvözi mindkettőt, ezáltal az olaszos stílust követi. A kézműves gyártásnak köszönhetően exkluzív darabjai lesznek a ruhatáradnak. 

Dress code, avagy mikor mit viseljünk?

Az üzleti életben nők és férfiak viseletét is öltözködési protokollok írják elő. Bár az utóbbi évtizedben jócskán lazultak ezek a szabályok, bizonyos eseményeken még ma is megvannak a ruházatra vonatkozó előírások. Dress code-ok érvényesek egyes munkahelyeken is. 

Elsőre ugyan zavarba ejtő lehet, amikor olyan céges karácsonyi vagy egyéb eseményre szóló meghívót kapsz, amin annyi áll, hogy dress code: smart casual vagy formal, és azt sem tudod, mit jelent. De a kódnak létezik megfejtése. Érdemes ezekre figyelmet fordítani, ugyanis sem az alul-, sem a felülöltözöttség nem kellemes egy fontos eseményen. 

Hogyan legyen egyéni stílusod?

A megfelelő ruhatár kiválasztásához tisztában kell lenni az adottságaiddal, a színtípusoddal, az alkatodnak megfelelő ruhadarabokkal, és persze nem árt, ha van egy kialakult stílusod. Ezek ismeretében könnyebben tudsz magadhoz illő ruhákat választani akár a webshopok kínálatából is. 

Érdemes időt szánni rá, és többféle stílust, színt kipróbálni annak érdekében, hogy rátalálj a sajátodra. Szakember segítségét is igénybe veheted, sokan foglalkoznak manapság stílustanácsadással, akár közös vásárlással is egybekötve.

A basic darabok kiváló alapot adnak, amelyeket kiegészíthetsz egy-egy különlegesebb darabbal, így téve egyedivé a megjelenésedet. Bármilyen darabot is válassz, a minőséget tartsd szem előtt, ez adja ugyanis a stílusod esszenciáját.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását