2024. április 25. - Márk
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A polikarbonátok 3 nagyszerű előnye

A polikarbonát-lemezek nagyobb szilárdságot biztosítanak, mint a hagyományos műanyagok, és tartósabbak, mint az üveg, így számos felhasználási területre ideálisak. Vessünk egy pillantást a legfontosabb előnyeikre!
2022. november 13. vasárnap 20:14 - HírExtra

UV-álló

A hagyományos tetőfedő anyagokhoz hasonlóan a polikarbonát-tető egyik legfőbb előnye az UV-visszaverő képessége.

Ugyanis 100%-ban blokkolják és visszaverik a káros UV-sugarakat. Ugyanakkor a természetes fény 90%-át beengedik a szerkezetbe, természetes megvilágítást biztosítva irodák vagy kereskedelmi ingatlanok számára.

A polikarbonát-tetők ablakként csak akkor kínálják ezeket az előnyöket, ha a lehető legjobb módon vannak felszerelve, kiváló alapanyagból. Vásárolj nagyszerű polikarbonát-lemezeket a Káplár fatelep weboldaláról, és élvezd ki a nagyszerű tulajdonságokat!

Lenyűgöző ellenállóképesség

A másik legnagyobb előnyük, hogy erősebbek, mint a hagyományos tetőtáblák. Igaz, az üveg és a drága üvegszál a stílusos tetőablakok és az előcsarnok árnyékolóinak legideálisabb anyaga. A polikarbonáttal történő tetőfedés azonban ugyanolyan szintű napfényt enged be a szerkezetbe, de gyakorlatilag törhetetlen anyagból.

A golyóálló ablakok, rohamvédő pajzsok és bankablakok gyártói gyakorlatilag törhetetlen szilárdságuk miatt használnak polikarbonátot. Ezért a jégeső is csak legfeljebb kozmetikai károkat okozhat rajtuk.

Ezek a tetőfedő anyagok minden zord környezetnek ellenállnak, és fél évszázadig tartanak, mint a szokásos kereskedelmi ingatlanok építőanyagai. Nem hajlanak meg és nem törnek el, ha állandó hőnek és hidegnek vannak kitéve. 

Mivel megerősített műanyagból készültek, nem sérülnek meg. Ezek a képességek viszont lehetővé teszik a polikarbonát-tetők hosszú élettartamát anélkül, hogy a fakulás, sárgulás vagy elszíneződés jelei mutatkoznának.

Számos helyen használható

Mivel a lemezek könnyűek – különösen más anyagokhoz, például üveghez képest – így könnyen szállíthatók és telepíthetők, ahol szükség van rájuk. Ennek eredményeként a polikarbonát a legjobb választás nagy és kis térelválasztókhoz. Általában irodai fülkék felosztására használják élelmiszerboltokban és éttermekben, de gyakori biztonsági célokra  való alkalmazása is.

Az anyag égésgátló, hőálló, vegyszerálló, és nagy mennyiségű ütést is elvisel. Ezek a tulajdonságok tökéletes anyaggá teszik a nagy teljesítményű védőszemüvegek gyártásához, amelyeket különféle munkakörökben használnak. Beleértve a famegmunkálást, a tudományos laboratóriumokat, az építkezéseket, a hegesztést, vagy bányászatot.

Böngészd végig a kiváló minőségű polikarbonát-lemezeket és egyéb termékeket a Káplár fatelep széles kínálatában!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását