2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Egyre népszerűbb a webshop bérlés?

A világ pár év alatt hatalmasat változott. A gazdasági helyzet egész komoly csapásokat szenvedett el, ami miatt a globális fogyasztási és munkavállalói szokások is átalakultak. A technológia fejlődése pedig lehetővé tette, hogy ma már nem kötelező mindenkinek bejárni az irodába.
2022. november 7. hétfő 11:11 - HírExtra

Ezek az online elvégezhető munkák és területek olyan vállalkozásokat hívtak életre, ami mindennél könnyebben kecsegtetett a hatékony bevételszerzés lehetőségével. A webáruház készítése is pont ilyen volt, és ilyen a mai napig – nem véletlenül számít az egyik legnépszerűbb online vállalkozásnak napjainkban is. Az alábbiakban bemutatunk három okot, miért éri meg mindenkinek.

Gyors, egyszerű és sikert hoz

A webáruház népszerűsége pont abban gyökerezik, amire minden vállalkozó vágyik: gyorsan elkészíthető, szinte nulla befektetéssel és bizony ha jól csináljuk, jelentős bevételekhez juttathat. Ennek oka az többek közt, hogy a vásárlók is egyre inkább húznak a kizárólagos online vásárlás felé, hiszen gyorsan és könnyen bevásárolhatnak egy fotelból ülve – a pandémia óta pedig a biztonság sem utolsó szempont. 

A jelenleg legnagyobb bevételeket produkáló kereskedelmi üzletek, azok nem véletlenül mind online működnek. Sokuk egyszerű webáruházként kezdte, ma pedig nemzetközi üzletlánccal rendelkező márkává nőtte ki magát. A webáruháznak számtalan előnye akad. Egyrészt nem kell külön üzlethelyiséget bérelni, nincs szükség bonyolult engedélyek beszerzésére és sok esetben raktárkészletre sem. Az ügyintézés módja is egyszerű, hiszen az online kereskedelmez nem kell szakképesítés. Egy egyszerű egyéni vállalkozói és a megfelelő tevékenységi kör kiváltásával is elindíthatjuk a webáruházunkat.

Bárki megtanulhatja a webáruház működtetését

Ma már minden megtalálható online. Az internet számtalanféle anyagot és cikket rejt arról, hogyan lehet a leghatékonyabban működtetni egy webshopot. Sokszor még drága tanfolyamokra sincs szükség ehhez, ezért tényleg bárki könnyedén elsajátíthatja ennek a nagyszerű bevételi forrásnak a kezelését. Mivel ma már egyre többen élnek a webáruház bérlés lehetőségével, ezért a bérelt webshopok kezelése is nagyon sokat egyszerűsödött. 

Ezt a szegmenst ugyanis rekord sebességgel fejlesztik, pontosan a növekvő felhasználói igény miatt, ami miatt ma már rendkívül könnyű kezelni egy jól felépített webáruházat.

A határ a csillagos ég

Az internetes kereskedelem fejlődése ma már lehetővé teszi, hogy szó szerint a világ minden tájáról árusíthassunk termékeket. Ez főleg köszönhető az úgynevezett dropshippy rendszernek. A dropshippy azt jelenti, hogy különféle gyártók vagy nagykereskedők saját raktárkészletéből árusíthatunk ki, mint viszonteladók. A termékeiket feltehetjük a mi webáruházunkba, anélkül hogy saját készletet vásárolnánk előre belőle. 

Vásárláskor viszont a gyártó postázza ki a terméket a megrendelő felé. Ezért nincs szükség súlyos milliós raktárkészletre ahhoz, hogy például elektronikai cikkeket vagy drága luxustermékeket áruljunk. A megrendelő ugyanakkor általában ugyanannyi idő alatt kapja meg a termékét, ahogyan azt mi adnánk fel neki – persze ez külföldi dropshippy esetében eltérhet. Ez a megoldás nem csak nulla forintos befektetéssel jár, de egy rakat olyan logisztikai problémától is megkíméljük magunkat, ami egyébként felmerülne: úgy mint postázás, csomagolás és persze a vevők termékproblémáinak kezelése. A dropshippyben nincs kockázat, hiszen soha nem fog a nyakunkon maradni a raktárkészlet.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását