2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Világhírű szerelmespár vezeti az MTV EMA gálát

Egy páratlan párossal erősít az idei MTV EMA: a november 13-i díjátadó gálaest fergeteges atmoszférájáért ugyanis a popikon Rita Ora és szerelme, az Oscar-díjas Taika Waititi lesz házigazdaként felelős. A közönségszavazás még tart: a magyar rajongók is voksolhatnak a legnagyobb kedvenceikre a hazai kategóriában!
2022. október 25. kedd 12:56 - HírExtra

A zene európai ünnepe már a küszöbön, hiszen már kevesebb, mint három hét van az idei MTV Europe Music Awards-ig, ahol egy látványos gálán köszöntik a popipar legnagyobbjait. Az öreg kontinensen tavaly Budapest volt a házigazda, idén Düsseldorf látja vendégül a sztárokat, akik nemcsak a jelöltlistán foglalnak helyet, de közülük páran színpadra is lépnek majd. 

Most lehullt a lepel az est műsorvezetőiről is: a harmadik albumán dolgozó brit szupersztár, Rita Ora ugyanis a 2017-es gálát követően újfent háziasszony szerepben tér vissza – ezúttal azonban nem egyedül ragad mikrofont. Műsorvezető társa való életbéli partnere, Taika Waititi lesz, aki az utóbbi években a Thor: Ragnarök és Thor: Szerelem és mennydörgés című filmekkel robbantott kasszát, de Oscar-díjat is szerzett a Jojo Nyuszi című vígjáték forgatókönyvéért. A népszerű új-zélandi színész-rendező semmihez nem hasonlítható humorára is joggal számíthatnak majd az MTV EMA nézői. 

A jelöltek közül idén Harry Styles büszkélkedhet a legtöbb jelöléssel, szorosan mögötte Taylor Swift, Nicki Minaj, valamint ROSALIA szorongathatják meg a brit énekest. A Legjobb magyar előadó kategóriájában pedig olyan előadók versenyeznek egymással, mint Krúbi, a Carson Coma, Beton.Hofi, Elefánt és Дeva. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását