2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Megújult a divatmagazin.hu

A modern társadalom minden rétegét átjárja, minden megnyilvánulásunkat, minden mozdulatunkat sőt a világról alkotott véleményünket is meghatározza: a divat. Ez a megfoghatatlan, folyton változó valami, ami a stílusnál több, magánál az életnél egy kicsit kevesebb.
2022. szeptember 10. szombat 19:23 - HírExtra

Mióta az ember felegyenesedett, jár, gondolkozik, kommunikál, meg akarja határozni önmagát. A csoport része akar lenni, de egyén is, akik különbözik a többiektől. A külsőségek, a megjelenés, a mozdulataink, beszédmódunk mind-mind azért alakulnak olyanná, amilyenné, mert ellessük valakitől: a szülőtől, a testvértől, a baráttól, a sztártól a tévében. Egyediségünk kifejezése egyben értékválasztás is.

A punknak a színes, kakastaréj, a rockernek a szakadt farmer tornacipő, a deszkásnak a bőgatya… és hosszan sorolhatnánk. Ez mind a divat, mondhatnánk életstílus, azaz életünk stílusa, ami kiemel az egyének közül, és közben behelyez a közösségbe.

Nem könnyű eligazodni ebben

Ma már annyiféle stílus, olyan mennyiségű irányzat létezik, mind az öltözködésben, mind a lakáskultúrában, a gasztrodivatban, hogy könnyű köztük eltévedni. A megújult divatmagazin.hu ebben nyújt nagy segítséget. A portál új honalapján letisztult formában kapjuk meg az életmód, a divat, a stílus témakörű cikkeket.

Az oldal alapos, ezért igen érdekes történelmi áttekintéseket is nyújt. Így akiket éppen a régi rómaiak viselete érdekel, arról is talál írást. De olyan cikkek is olvashatók, amik poszt-modern korunk legégetőbb kérdéseit elemzik a divat szemüvegén keresztül.  A klímaváltozás, környezetünk megóvása mára égetően aktuálissá vált, így megjelent az etikus divat kifejezés, melyről szintén találunk anyagot az oldalon.

A megújult formavilágú honlap nyit a férfiak felé is. Civilizációnk szerencsére eljutott odáig, hogy nem tartja a nők privilégiumának a divatot. Az erősebb nem épp oly fontossággal kezeli már a megjelenést, a stílus követését, mint a hölgyek, így őket is könnyen tudja majd kiszolgálni az letisztult oldalkép.

Egy folyamatosan változó világban élünk, amiben jó ha van egy kalauz, mely a változásokról – az életstílus terén mindenképpen – tájékoztat. A megújult honlap ilyen.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását