2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mi mindenre jó egy mosdó alatti fürdőszobaszekrény?

A fürdőszoba az a hely, ahol egy nap a legtöbbször megfordulunk, bár általában igen rövid időkre. A tisztálkodás, higiénia, sminkelés, egyéb tevékenységek töltik ki itt az időnket leginkább, ezért számtalan apró holmi elhelyezésére van szükség.
2022. július 12. kedd 17:26 - HírExtra

A legtöbbet a mosdókagylót használjuk, és nagyon jól jön ilyenkor, ha minden a kezünk ügyébe akad, ezeket legjobban pont a mosdó körüli tárolási lehetőségekkel tudjuk megoldani.

Mosdókagyló kiegészítve fürdőszobaszekrénnyel

A mosdó fölé általában tükröt szoktunk szerelni, hiszen kell a sminkeléshez, borotválkozáshoz, fésülködéshez és még számtalan egyéb tevékenységhez. Ide nem minden esetben szoktak szekrényt tenni, bár az is nagyon hasznos tud lenni. Ha szükség van rá, akkor sokan megoldják egy félmegoldással, amikor is a tükör mellé van beépítve egy nagyon keskeny tárolóelem.

A mosdó alatti rész esetében már más a helyzet, szinte mindenki szereti maximálisan kihasználni azt a terepet. Legyen szó a hagyományos mosdókagylóról vagy az újkeletű ovális, önállóan álló darabokról, alatta mindenképp beépítésre kerül egy fürdőszobaszekrény. A Gemini-Duo mosdószekrény választékában mindent megtalálsz, amire a fürdőszobában szükséged lehet.

Nagyon ritka, hogy valaki annyira retro fürdőszobát állít össze, amelyben a klasszikus állványos lavór vagy azzal egyenértékű, bevezetett vizet tartalmazó mosdó található, inkább csak a falusi turizmust ellátó helyeken találunk ilyeneket, hiszen ott nincs szükség a rengeteg holmi elpakolására, oda csak pihenni megy az ember.

A mosdó alatti szekrények típusai

A két legfőbb vonulat, amely már meghatározza a fürdőszoba stílusát, a beépíthető szekrények és az önállóan álló darabok. A mosdókagyló és más szaniterek függvényében érdemes ezt praktikusan és odaillően kiválasztani.

Az ilyen alsó fürdőszobaszekrények beszerzésének másik fő kiindulási pontja az alapterület. Hiába szeretnénk egy sokrekeszes nagy szekrényt, ha sajnos csak kis hely áll rendelkezésünkre. Ilyenkor a már jól ismert kétajtós változatok jöhetnek szóba, ahol belül egy polc szeli ketté a pakolásra szánt teret.

Nagyobb fürdőhelyiségek esetén szerencsére van mód sokkal szélesebb szekrény megvásárlására, és a Gemini-Duo webáruházban bőséges kínálatból szemezgethetünk. Akár olyan szekrényt is választhatunk, amelyben hat ajtó mögötti területre bukkanhatunk. És ezenfelül a kétszárnyú ajtónál pluszban megint ott van a polcos elválasztás, tehát ez akkor már hét tárolási lehetőség. Természetesen, akik az egyszerűbb megoldások hívei, de szeretnének nagy szekrényt, választhatnak 3 ajtós darabot is, vagy pedig olyat, amely vízszintesen van elosztva ajtókra.

Mint mindenhol, itt is fontos a minőség

A fürdőszobák esetében különösen oda kell figyelni, hiszen vizes helyiségről beszélünk, ahol tocsoghat a víz, ellepheti a pára. Éppen ezért a fürdőszobai bútorok olyan anyagból készülnek, hogy bizonyos ideig és több vízmennyiség esetén ellenálljanak a behatásoknak, persze nem lehet elárasztani ekkor sem a fürdőszobát.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását