2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Amber Heard a sivatagban vígasztalódhat az ítélet után

A médiacirkuszból, vagyis az éppen lezárult Depp kontra Heard rágalmazási perből származó információk közül talán az egyik legváratlanabb apróság az volt amikor Amber Heard, az „Aquaman” sztárja elárulta a nagyközönségnek, hogy jelenleg a kaliforniai Yucca Valleyben lakik.
2022. június 2. csütörtök 10:08 - HírExtra

Amber Heard, aki egykor Elon Musk-kal járt, és aki 2015-2017-ben Johnny Depp-pel kötött házassága során pazar otthonok hatalmas portfólióján osztozott szerte a világon, jelenleg főként Yucca Valley-ben lakik – egy alig ismert városban a kaliforniai Mojave sivatagban, 120 mérföldre keletre Los Angelestől.

A Dirt újságírói kiderítették, hogy bár Heard neve nem szerepel a tulajdoni lapon, számos nyom utal egy bizonyos ingatlanra, egy olyan házra, amely jelenleg egy titokzatos vagyonkezelő tulajdonában van, akinek egyértelmű kapcsolata van Heard-dal.

A vagyonkezelő 2019 elején vette meg a hat hektáros birtokot, 570 000 dollárért. A kaliforniai San Bernardino megye mélyén található Yucca Valley 20 000 lakosú város.

További képeket és a részleteket olvasd el az ingatlan hírek között megveszLAK.hu-n, ahol nem csak a sztárok ingatlanjairól olvashatsz, hanem az ingatlan piaci hírek mellett szakmai cikkeket is, mint például az a cikk, amiben a mobilházak, konténerházak és könnyűszerkezetes házakról olvashatsz (melyik micsoda, mi a különbség köztük stb.).

A szakmai cikkek között vannak olyan gyöngyszemek is, amik az alaprajz készítés rejtelmeitől kezdve, az ingatlan fotózáson át a home staging-ig átfedő tudást adnak, hogy azok is megtaláljanak minden infót a megveszLAK-on, akik eladni szeretnék a házukat, lakásukat.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását