2024. április 25. - Márk
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nőként érint a kopaszodás? Válaszd a hajbeültetést!

A nők esetében számos oka lehet annak, ha valaki kopaszodni kezd. Idővel mindannyian megtapasztaljuk, ki azért, mert változnak az évszakok, ki azért, mert a terhesség alatt megváltozott a hormonális egyensúlya. Ez a folyamat egy bizonyos mértékig természetes, de ha már igencsak látványos méreteket ölt, érdemes elgondolkodni a megoldási lehetőségeken, például a nőknek is javasolt hajbeültetésen.
2022. április 18. hétfő 16:55 - HírExtra

Hogyan nyerd vissza gyorsan a hajadat?

Vannak esetek, amikor sajnos már nagyon szembeötlő a hajvesztés. Ilyenkor hiába használsz különböző vitaminokat vagy csodaszereket, a különböző kozmetikumok sajnos nem elegendőek ahhoz, hogy megújítsd a hajszálaidat. Fontos dolog, hogy a nőknél a hajhullás általában valamilyen tünetként jelentkezik. Ezért nagyon lényeges, hogy szakember állapítsa meg a hajhullás okát.

Hatékony kezelést csak annak tudatában lehet megtervezni, hogyha ismerjük az okokat, például, hogy hormonális eredetű, esetleg genetikus a hajvesztés. Sőt az is előfordulhat, hogy egy gyulladás vagy egy ásványi anyag hiánya okozza azt. Ahhoz, hogy ezzel tisztában legyünk, alapos kivizsgáláson kell átesni, és mindenképpen konzultálj az orvosoddal is.

Orvosi lehetőségek, amelyekkel visszanyerheted a hajadat

Amennyiben végbement egy teljes körű kivizsgálás és már ismered az okokat, meg lehet kezdeni az esetleges betegségek kezelését, illetve elkezdhetsz foglalkozni azzal is, hogy hogyan növeszd vissza a hajadat. Kiváló megoldás lehet a mezoterápiás hajkezelés, amelyet az Art 'N Hair hajklinika szolgáltatásai között is megtalálsz.

Az eljárás során egy tápanyagban dús, vitaminos kezelést kapsz, mely célzottan a hajhagymákat fogja érinteni. Ezzel sikeresen megállítható a további hajhullás, illetve a még meglévő hajhagymákat megerősíti és segíti őket az egészséges állapot elérésében. Amennyiben hormonális jellegű probléma áll a háttérben, a legjobb megoldás hajad visszasűrítésére, amit kizárólag a hajbeültetéssel lehet elvégezni. Ez az igazi megoldás, mely élethosszig tartó eredményt hoz számodra.

A DHT hormon hatása nőknél is kezelhető hajbeültetéssel

A DHT nevű hormon alapvetően a férfiak esetében szokott problémát jelenteni, de bizonyos esetekben a nőknél is kellemetlenségekkel járhat a jelenléte. A változókorban rendszerint felborul a hormonháztartás egyensúlya és így előfordulhat, hogy ezek a férfias jellegű hormonok jóval nagyobb arányban jelennek meg, mint korábban. Ezek előszeretettel koncentrálódnak a fejtetőn, így aki érzékeny ennek a hormonnak a jelenlétére, tapasztalhatja a hajhullást.

Ilyen esetben a hajhagymák véglegesen elhalnak, így hajbeültetéssel lehet gondoskodni azok pótlásáról. Mivel a tarkón lévő hajszálak jellemzően ellenállnak ennek a hormonnak, ezt a területet használják donorként. Innen sikeresen átültethetőek a hajszálak, amik a későbbiekben tartósan megmaradnak. Semmi ok a kétségbeesésre, hiszen az orvostudomány számos megoldást kínál arra is, hogyha nőként tapasztalsz kopaszodást.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását