2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A korrupció az akadálya az uniós pénzek lehívásának

A Fidesz beismerte, hogy a korrupció veszélye miatt nem kapja meg hazánk az uniós pénzeket – április 3-án a korrupció megy, 15 ezer milliárd forint uniós támogatás jön - írja közleményében az MSZP.
2022. március 18. péntek 11:24 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

"Sajtóhírek szerint a Fidesz módosított az általa készített Helyreállítási és Ellenállóképességi Terven, amivel közel egy év után beismerte, hogy a korrupció veszélye miatt nem kapja meg még mindig hazánk az uniós helyreállítási pénzeket. A hazug propaganda megbukott, mivel bebizonyosodott, hogy az irányított közbeszerzések, a verseny felszámolása, az uniós támogatások átláthatatlan felhasználása és a korrupció az akadálya az uniós pénzek lehívásának. Összességében mindaz, ami a Fidesz politikája, aminek eredményeként Magyarország lett a második legkorruptabb állam az Európai Unióban.  

Magyarország csak akkor fejlődhet szabadon, ha a magyar gazdaság megszabadul végre a korrupciótól. Az MSZP elkötelezett amellett, hogy a kormányváltást követően a Fidesz korrupt, egy szűk elit érdekeit szolgáló rendszere helyett egy demokratikus, szociális és igazságos Magyarországot hozzon létre.  

Az Egységben Magyarországért ezért egy átlátható, tisztességes és a versenyt szorgalmazó közbeszerzési rendszert, valamint egy hazai antikorrupciós szervezetet fog kialakítani, továbbá Magyarország is csatlakozni fog az Európai Ügyészséghez."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását