2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Stephen Spielberg tudja, hol rontja el

A világ egyik legsikeresebb filmrendezője tisztában van azzal, mi a gyenge pontja: nem szabad neki folytatásokat készíteni. „A túlzott magabiztosság mindig is a legfőbb ellenségem volt – mondta Spielberg a The New York Timesnak.
2022. március 12. szombat 11:21 - HírExtra

"A folytatásaim nem olyan jók, mint az első film, mert hajlamos vagyok elbízni magam. A Jurassic Park csillió dollárt hozott, ami kikövezte az utat a folytatás számára, aminek úgy vágtam neki, hogy fáklyásmenet lesz, és csináltam egy középszerű filmet. Ez volt a Jurassic Park: Elveszett világ.” 

Az Elveszett világ valóban nem lett átütő siker, sem a közönség, sem a kritika nem rajongott érte. Spielberg tanult az esetből, és végül nem ő rendezte az Indiana Jones ötödik részét, pedig eredetileg ez volt a terv. 

Hamarosan a mozikba kerül a dinós sorozat befejező része, a Jurassic World: Világuralom, amelyben visszatérnek az eredeti film főhősei – Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern –, és nyomatékosan pont kerül a történet végére. Persze soha ne mondjuk, hogy soha: ahogyan a dinókat sikerült feléleszteni, a széria is feltámadhat, akár tévésorozatok formájában, amivel kapcsolatban már több próbálkozás született, de végül az összes projektet elkaszálták.

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását