2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

MSZP: A Fidesz egy korrupt elitet szolgál

A Fidesz és a végrehajtó maffia közötti korrupció nem szűnt meg, csak a rendszert működtető fideszeseket cserélték le - áll az MSZP közleményében.
2022. január 24. hétfő 19:22 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

"Völner Pál és Schadl György lebukása után a Fidesz nem tett semmit azért, hogy felszámolja a végrehajtó maffia és a kormány közötti korrupciót. Csak egy sorcsere történt a rendszert működtetők körében és most már Orbán Viktor bizalmi emberének kezében futnak össze a szálak.

Miközben újra lehet pályázni a végrehajtói helyekre, semmi sem garantálja, hogy ezentúl nem a papírzacskóban érkező milliós kenőpénzek fogják eldönteni, hogy ki lehet végrehajtó. Az pedig, hogy a bukott államtitkár továbbra is szavazhat az Országgyűlésben, Schadl György pedig vélhetően már szabadlábon is van, jól bemutatja, hogy mennyire következmények nélküli az Orbán-kormány korrupciós botránya.

Az látszik, hogy a miniszterelnök egykori jobbkezén keresztül magához vonta a végrehajtó maffiával kapcsolatos üzleteket. Ez pedig azt jelzi, hogy egyáltalán nem akarják felszámolni az eddig működtetett korrupciós rendszert.

Ezek az ügyek mutatják be a Fidesz-rezsim valódi politikájának lényegét, amely csak a hatalomról és a korrupcióról szól. Az MSZP azonban elkötelezett amellett, hogy 2022-ben a Fidesz korrupt, egy szűk elit érdekeit szolgáló rendszere helyett egy demokratikus, szociális és igazságos Magyarországot hozzon létre."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását