2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Lakberendezés online: Hogyan vásároljunk bútorokat online

Az online vásárlásnak tagadhatatlan előnyei vannak. Nemcsak a ruhák, kozmetikumok, könyvek vagy élelmiszerek, hanem a bútorok területén is. Összegyűjtöttünk pár tippet, hogy mire érdemes figyelni az online vásárlásnál, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés, ha megérkezik a csomag.
2021. december 23. csütörtök 14:12 - HírExtra

Miért érdemes online vásárolni?

- sokkal olcsóbb lehetőségeket tudsz találni

- szélesebb a választék

- szűrők és paraméterek segítségével gyorsabban megtalálhatod, amit keresel

- minden lehetséges és lehetetlen információval rendelkezni fogsz a termékről

- reális képeket találhatsz a termékről

- a felhasználói véleményeknek és a webáruházak értékelésének köszönhetően ellenőrizheted a minőséget

 

Milyen hátrányai lehetnek?

- kiegészítő szolgáltatások hiánya (emeletre történő felvitel)

- bonyolultabb reklamáció egyes webáruházak esetében

- nem lehet saját szemmel látni és megtapogatni a bútorokat

Keress inspirációt

Meríts ihletet enteriőr- és termékfotókból, böngészd a Pinterestet, és írd össze, milyen termékek tetszenek és milyen stílusban. Ezáltal azt is jobban meg tudod majd ítélni, hogy mi illik, és mi nem illik össze, és egységesebbé teheted a bútorválasztásodat.

Otthon senki sem fog sürgetni, nem kell átpréselned magad az emberekkel teli utcákon, és nem kell keresgélned az utolsó akciós darabokat. Ezért rengeteg időd marad arra, hogy megtaláld az otthonodhoz leginkább illő termékeket.

Keress kép alapján

Ha találsz olyan bútordarabot, amit szívesen megvásárolnál, próbálj meg rákeresni. Nem tudod a nevét, vagy hogy melyik boltban kapható? Nem probléma, keress rá kép alapján. A BIANO keresőmotor oldalán kattints a kamera ikonra, és töltsd fel a keresett bútor vagy dekoráció képét. Pár másodpercen belül megjelennek a különböző webáruházak azonos vagy hasonló termékei.

Olvass véleményeket

Sajnos az üzletben kapott tanácsok nem mindig a te szükségleteidet tükrözik. Az interneten több ember véleményét is elolvashatod, így még pontosabb képet kaphatsz a kiválasztott bútorról. Az online vásárlás legnagyobb előnye, hogy az éppen kiszemelt darab pontos méreteit nyugodtan, sürgetés nélkül kijelölheted a szobában, így biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott kanapé befér a nappalidba, vagy hogy a kicsi hálószobádban elfér még az éjjeliszekrény.

Készíts listát

Ismered azt az érzést, amikor elmész az Ikeába egy fakanálért, de hazahozol két gyertyát, egy új virágot, egy díszpárnát és egy zsámolyt? Sajnos ezt az érzést az online vásárlásnál is megtapasztalhatod. Vásárlás előtt mindig készíts listát, hogy mire is van szükséged és ahhoz tartsd magad. Ha ráakadsz valami érdekesre, mentsd el a termék oldalát és néhány nap múlva ismét nézd meg, lehet, hogy már nem is lesz olyan vonzó és nélkülözhetetlen, mint mikor először megpillantottad.

Vásárolj hideg fejjel

Otthon alaposan át tudod gondolni és mérlegelni az összes bútordarabot, és azt is megnézheted, hogy a kiválasztott kombinációk valóban megfelelnek-e a célnak. A Biano Studio tervezővel kipróbálhatod, milyen bútorok és dekorációk illenek egymáshoz. Kipróbálhatod, hogy a kiválasztott színek és termékek passzolnak-e egymáshoz. Összeállíthatod álmaid otthonát, majd valósággá válthatod a tervedet. Ihletet meríthetsz más felhasználók terveiből és ugyanúgy te is megmutathatod a saját projektjeidet.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását