2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

MSZP: kevesebb államtitkár kell!

Rekordot dönt az állami vezetők száma, miközben munkaerőhiánnyal küzd a közigazgatás – ez a fideszes bürokráciacsökkentés - állítja az MSZP.
2021. december 9. csütörtök 12:09 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

Az Orbán-kormány az elmúlt években folyamatosan utcára tette, vagy a munkavállaló-ellenes intézkedéseivel elüldözte azokat a közszolgákat, akik az érdemi munkát végzik, miközben – a 24.hu számításai szerint – 10 év alatt megháromszorozódott az állami vezetők száma, a fizetésükre fordítható összeg pedig ötszörösére nőtt.

Elfogadhatatlan, hogy a közszféra munkaerőhiánnyal küzd első sorban az alacsony fizetések miatt, miközben Orbán Viktor minden gondolata külön kormánybiztost kap hatalmas fizetésért!

Az MSZP úgy gondolja, hogy eljött az ideje az állami vízfej leeresztésének! Kevesebb államtitkárral és helyettes államtitkárral rengeteg pénzt lehetne átcsoportosítani, ami hozzájárulhatna ahhoz, hogy végre elegen dolgozzanak a közigazgatás azon területein, ahol most égető hiány mutatkozik. Továbbá meg kell szüntetni a különböző mondvacsinált miniszterelnöki és miniszteri biztosi pozíciókat, amelyek csupán egyszerű kifizetőhelyként működnek!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását