2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Luxus színvonalú férfi aktatáska és bőr laptop táska a Bagbox webáruház kínálatában

A férfi aktatáska egyszerre áraszt magából egyfajta megfoghatatlan maszkulin energiát és könnyed eleganciát. Ha a minden ízében praktikus kiegészítő eredeti bőrből készül, a tulajdonosa akár hosszú éveken keresztül is használhatja azt a mindennapokban. A bőr ugyanis a rendszeres használattól csak még szebbé, még patinásabbá válik. A kérdés már csak az, hogy melyik márkának szavazzunk bizalmat, ha kedvet kaptunk a vásárlához? 
2021. december 3. péntek 16:01 - HírExtra

Férfi bőr táska a BLÁZEK&ANNI-tól

A Pécsett készített BLÁZEK&ANNI férfi aktatáska maga a kézzel fogható, kompromisszumoktól mentes minőség. A több mint 3 évtizedes múltra visszatekintő manufaktúra családi vállalkozásként indult, de ma már nemcsak idehaza, de külföldön is komoly elismerés övezi. Az innovatív design és a hagyományos, klasszikus formatervezés kombinációja a BLÁZEK&ANNI produktumok egyediségének a forrása. A felhozatal minden egyes darabja kifejezetten minőségi kvalitásokkal rendelkező bőrből készült, precíz kézműves termék. A BLÁZEK&ANNI férfi aktatáska kínálata igazi ékköve a hazai piacnak.

GIUDI férfi aktatáska az olasz divat szerelmeseinek

A GIUDI márkanév ismerősen csenghet azon személyeknek, akik már egy ideje a klasszikus olasz divatirányzatok szerelmeseinek vallják magukat. A GIUDI által készített, kifejezetten kiváló színvonalat reprezentáló produktumok nem hiányozhatnak a megjelenésükre igényes, rendkívüli szépérzékkel rendelkező urak repertoárjából. A GIUDI férfi aktatáska a mindig elfoglalt, elegáns személyek hétköznapi hőse: amellett, hogy roppant praktikus, az esztétikai értékek terén is jelesre vizsgázik. A bőrműves mesterek sokéves tapasztalata, a szakma iránt érzett alázata kiválóan érződik ezen modellek minden egyes porcikájában. Legyen szó aktatáskákról, vagy bőr laptop táska modellekről, a GIUDI-val minden modern férfi megtalálja a számítását.

Amire joggal lehetünk büszkék: MONARCHY kézzel készített természetes aktatáska, bőr laptop táska 

A pécsi székhelyű MONARCHY kézműves szakemberei kizárólag minőségi bőrből készítik a márka égisze alatt megszülető produktumokat. A kézzel készített modellek, legyen szó a nőknek vagy a férfiaknak készített darabokról, a kifogástalan minőség mellett rendelkeznek még egy felbecsülhetetlen értékű tulajdonsággal: az egyediséggel. Ezek a kiegészítők, így többek között a bőr laptop táska is remek ötvözete a modern trendeknek és a hagyományos stílusnak. A táskakülönlegességek, míg egyrészt a bőrmívesség hagyományainak hódolnak, a kialakításukba, formatervezésükbe csempészett csipetnyi modernitással, az éppen aktuális trenddel megfűszerezve képviselnek igazi nívót a hazai piacon.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását