2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Sorozatgyilkos hajléktalan?

Többszörös gyilkosággal, életveszélyes bántalmazással és súlyos testi sértéssel vádolnak egy hajléktalan férfit - tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.
2021. szeptember 20. hétfő 16:11 - HírExtra

Ibolya Tibor közölte: a vádirat szerint a 46 éves férfi 2017 novemberében puszta kézzel ölte meg szállásadóját egy VIII. kerületi lakásban. A vádlott tavaly májusban, egy XIII. kerületi, használaton kívüli épületben egy késsel kioltotta egy másik ismerőse életét is. Több mint hússzor szúrta meg a férfit azért, hogy áldozata értékeit - sportcipőjét és ezüst nyakláncát - megszerezze.
    
Ugyanabban a XIII. kerületi épületben, szintén 2020 nyarán a vádlott késsel egy harmadik férfit is életveszélyesen megsebesített.
    
A vád szerint a férfi 2020 nyarán egy XIII. kerületi áruház előtt ököllel súlyosan bántalmazott egy másik hajléktalan férfit, aki ennek következtében többszörös arc-, illetve állcsont törést szenvedett.
    
Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több ember, köztük védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés, valamint súlyos testi sértés miatt nyújtottak be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A főügyészség a vádlottra tényleges életfogytiglan fegyházbüntetés kiszabását indítványozza.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását