2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Indul a sportfogadó szezon is

Az olimpiának vége, a nyár is elköszönt, ideje hát hogy beinduljon az őszi sportszezon. A nyári szünet után a sportrajongók végre fellélegezhetnek, mert indul az idény. És persze lehet végre fogadni.
2021. szeptember 15. szerda 15:02 - HírExtra

A legtöbb népszerű sportban a hosszú nyári pihenő után szeptemberben vagy legkésőbb októberben kezdődnek meg a csatározások. Jól tudja ezt minden sportszerető ember, akik alig várják már, hogy láthassák kedvenceiket, szurkolhassanak csapatuknak és fogadhassanak rájuk.

A vérbeli játékosok a fogadáshoz minden lehetséges információt begyűjtenek, hogy minél pontosabb képük legyen a jövő megjósolásához, azaz megtippeléséhez. Ez különösen a szezon kezdetén fontos, hiszen a felkészülésről, az új igazolásokról, az edzőváltásról, a sérülésekről mind-mind tudnia kell annak, aki a pénzét így szeretné fialtatni. Szerencsére ehhez a legtöbb online fogadóoldal segítséget nyújt. Elérhetőek a csapatok egymás elleni eredményei, a játékosok statisztikái, és egyéb értékes hírek. 

A kezdeti fogadásokhoz a bet356.hu bónusz kódot ad. Így a sportfogadás még vonzóbbá válik. Az elkötelezett játékosok bizonyosan kihasználják a lehetőséget. 

Az online sportfogadás egyre többeket vonz, egyre több cég kínálja szolgáltatásait, így érdemes alaposan végiggondolni melyiket válassza az ember. A megbízhatóság természetesen a legfontosabb szempont. A legnagyobbakat már a reklámokból is lehet ismerni, ők nem tehetik meg, hogy ne viselkedjenek korrektül, a hírnevük, a bevételük múlik a tisztességükön. Akik szeretik minimálisra csökkenteni a kockázatokat azok közülük választanak. 

A pandémia beütött

Ne feledjük, a pandémia a sportban nemcsak hogy otthagyta a nyomát, de talán a legnagyobb veszteségeket szenvedte el. Az elmúlt másfél évben szinte leálltak a sportesemények: vagy felfüggesztették a bajnokságokat vagy jóval kevesebb mérkőzést játszottak csak. A második világháború óta nem volt erre globálisan példa. 

Ez természetesen nemcsak a sportolókat vagy a közönséget érintette fájdalmasan, de a sport üzleti részét is. Az üres lelátók előtt játszott meccsek miatt a kluboknak jelentősen megcsappant a bevétele, a tévés közvetítések elmaradása miatt a reklámbevétel is megcsappant. A szponzorok elmaradoztak, más területek felé irányították a marketingpénzeket. És természetesen a fogadóirodák is nagy bajba kerültek. Mérkőzések, összecsapások híján nehézkesen tudtak csak ajánlatokat adni a fogadók számára. 

Új lendület

Most ősszel ennek vége! A sport újra elfoglalhatja régi helyét a világban, felállhat, és újult erővel folytathatja a tevékenységét. Megint járhatunk foci-, kosárlabda-, kézilabda-, jégkorong-, röplabda- vízilabda, és egyéb meccsekre. Újra leülhetünk a tévé elé és élvezhetjük az élőközvetítéseket, az elemző műsorokat, hallgathatjuk a szakértők megállapításait, végre megint elmélyülhetünk a csapatok rivalizálásában, a játékosok fejlődésében, csodálhatjuk a nagyszerű teljesítményeket.

És újra kihasználhatjuk a fogadóirodák adta lehetőségeket, hogy tippelhessünk kedvenc csapatunk, vagy játékosunk győzelmére, megsaccoljuk, hány szöglet lesz, mekkora összepontszám alakul ki, vagy akár csak, hogy páros vagy páratlan végeredmény születik. Azaz újra tippelhetünk, hogy megtöbbszörözzük a feltett pénzünket és persze izguljunk a megfelelő eredményért. 

Bárhogy is dönt az ember, a sportfogadást tiszta fejjel, átgondoltan és felelősséggel szabad csak űzni és szigorúan 18 év felett. Akik ezt teljesíti, annak csak egyet kívánhatunk: sok szerencsét!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását