2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Laza anyukának tartja magát Nyári Dia

Nyári Dia és Zéti ellátogattak a Budakeszi Vadasparkba, ahol Salamon a mosómedve és Zselé a vadászgörény várták őket. Dia arról is beszélt, mit gondol a fenntartható divatról, a foltos gyerekruhákról és a „laza anyaságról.”
2021. augusztus 9. hétfő 10:05 - HírExtra

A testünk folyamatosan változik, ami teljesen normális dolog. Nyári Dia családanyaként pici gyerek mellett váltott életmódot, és látványos fogyása miatt természetesen a ruhatárát is lecserélte. „Nagyon megvisel az a pazarlás, ahogy a műanyagot, vagy a ruhákat kezeljük. Próbálok minél több téren odafigyelni, tudatos lenni, így mikor lefogytam, amit csak lehetett anyukámnak adtam, átalakíttattam, vagy bevetettem. A gyerekkori ruháimat elvittem gyermekotthonba, az egyik kedvenc tinikori hippiszoknyámtól viszont nem tudtam megválni, így ehhez hozzávarrattam. Mióta Zéti megszületett, az ő kinőtt ruhácskáit is folyamatosan teszem el, de még a rosszabb állapotú cuccokból is inkább törlőrongyot csinálok, mint hogy kidobjam őket.” 

Mivel az életmódváltással a rendszeres sport is Dia életének része lett, így a sportruházat is bekerült a szekrényébe. Kikísérletezte, hogy a nagyfokú igénybevételt mely márkák bírják igazán jól és próbálja a ruhákat minél rövidebb, kímélőbb programokkal kimosni. A színésznő azt is elmesélte, hogy pizsamái között van egy fekete halálfejes póló is, amit a Barátok közt-ben szereplő karaktere, a fiús és vagány Hanna hordott. Bár a 23 évig sugárzott sorozatnak vége, a póló még mindig a karakterre, a stábra és a közösen eltöltött 8 évre emlékezteti Diát, így ameddig lehet, óvni fogja az ikonikus darabot. 

A ruhák élettartamát a megfelelő színvédelemmel, folttisztítással is megnövelhetjük. Erre hívta fel a figyelmet Lakatos Márk és a Vanish kihívása is, melyben Márk egy vintage boltban vásárolt inget alakíttatott át chefkabáttá Rácz Jenő számára, majd ugyanebből az ingből készíttetett laza, nyári croptopot Diának, hogy a Budakeszi Vadaspark cukibbnál-cukibb állatai – például Salamon a mosómaci és Zselé a vadászgörény – aztán jól összetapicskolják azt.  

Kisgyerek anyukájaként persze Dia fel van készülve a kihívás alatt látott dolgokra, sőt elég laza anyukának tartja magát, ha ilyen esetekről van szó. „Mindig engedem, hogy Zéti sarazzon, vizezzen, hiszen mikor máskor csinálja, ha nem most? Erre vannak a folteltávolítók és a mosógép.” – mutattott rá Dia. Nevetve meséli, hogy egy hároméves kisfiú mellett az ember hozzászokik az ilyenekhez. „Zétény egyszer úgy bekakilt, hogy pár perc leforgása alatt 2 bodyt is dobhattam a mosógépbe. Ha eszik, teljesen biztos, hogy legalább egy foltocska megjelenik a ruháján, de néha ott az egész napi menü is.” A fiatal anyuka Lakatos Márk kihívásában is megmutatta, hogy a játék, a móka és a mosómacik nála biztosan előnyt élveznek néhány makacsabb folttól való félelmemmel szemben! 

Forrás: positive
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását