2024. április 25. - Márk
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szerdán kezdődik a Kőfeszt a Káli-medencében

Kezdődik a Kőfeszt, a nyugalom fesztiválja a Káli-medence tíz településén. Számos gyerek- és családi program, kiállítások, kerekasztal beszélgetések, Hagyományok Háza Folkudvar, Magyar Ízek Utcája, Győr város minőségi programjai és természetesen jó hangulatú koncertek is várják az érdeklődőket augusztus 4-től 8-ig.
2021. augusztus 2. hétfő 11:19 - HírExtra

Fellép többek között Pál István Szalonna és Bandája, Nagy Feró, Ferenczi György és a Pesti Rackák, a Szent Efrém Férfikar, a Fonó zenekar, de Pély Barna is ott lesz a Kőfeszten. 

A harmadik alkalommal megrendezett fesztivál tíz helyszíne: Kővágóörs, Kékkút, Balatonhenye, Köveskál, Mindszentkálla, Szentbékkálla, Pálköve, Salföld, Balatonrendes és Monoszló. Az esemény egyik fontos missziója, hogy népművészetünk, néphagyományaink ne városiasodjanak el, elsősorban ne egy betondzsungel körülményei között éljenek, hanem természetes környezetükben: a falvakban. Ehhez a hitvalláshoz igazodva lesznek tökéletes helyszínei a fesztiválnak a Káli-medence kis települései. 

A Kőfeszt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. A rendezvényt Magyar Turisztikai Ügynökség támogatja.

Forrás: Kőfeszt
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását