2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Folyékony gáz

A PB-gáz számos felhasználási lehetőséget kínál: fűtés, meleg víz előállítás, főzés, de akár hűtésre, vagy éppen elektromos áram előállítására is használható. Ott is, ahol vezetékes gáz, vagy elektromos áram sem áll rendelkezésre.
2021. június 23. szerda 18:30 - HírExtra

A folyékony gáz számos területen használható, több lehetőséget kínáló üzemanyag. Otthonokban, nyaralókban, hétvégi házakban fűtésre, meleg víz előállítására, főzésre, vagy éppen elektromos áram előállítására is használható. Mi több, mivel tartályokban vagy gázpalackokban is tárolható, rendelkezésre áll ott is, ahol nincs kiépítve a vezetékhálózat.

Azonban nemcsak otthoni használatra alkalmas. A manapság oly népszerű büfékocsi tulajdonosa nemcsak az ételeket melegítheti, készítheti el a segítségével, de akár a nyári szezont is meghosszabbíthatja, hisz a fűtött büfékocsiban a hidegtől sem kell tartania.

A folyékony gáz nagyobb, nem mobil cégek esetében is nagyszerű megoldás – ha pékséget, éttermet működtet, akkor a tartályos folyékony gáz nemcsak gazdaságos, hanem olyan megoldás is egyben, amellyel állandó, állítható fűtési intenzitást biztosíthat magának – így stabil a sütés-főzés folyamata.

Tartályos vagy palackos?

A cseppfolyósított gáz húsfeldolgozással, lángvágással, útépítéssel foglalkozó cégeknél is beválik, emellett ha van egy fűtendő irodánk vagy raktárunk, akkor a tartályos gáz tökéletes megoldás.

A csere már nem gond!

Ha azonban nincs szüksége arra, hogy nagy tartályokban kapja az üzemanyagot, dönthet a gázpalackok mellett is. Az előnyük az, hogy több méretben kaphatók, és könnyen cserélhetők. Az ország minden táján működnek palackcsere pontok, de palackautomaták is, melyek pontos elérhetőségét megtekintheti a térképeinken. Biztosan talál egy Önhöz közeli pontot, mivel a hálózat az egész országot lefedi.

A gázpalackok kimondott előnye az, hogy könnyen mozgathatók. Adott esetben, ha nem használta fel az egész palackot a nyaralójában, vagy büfékocsijában, akkor felhasználhatja másra, máshol is a benne lévő gázt, így semmi sem vész kárba.

Nem utolsó sorban, ha a gáz mellett dönt, hatékony, környezetbarát anyagot választ, ami oly fontos a mai időben!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását