2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Könnyítse meg a szájhigiénia fenntartását, és szerezzen be egy hatékony szájzuhanyt!

Sokan még a megfelelő szájhigiénia mellett is szenvedhetnek ínygyulladástól. Amennyiben koronával, fogszabályzóval vagy esetleg implantátummal rendelkezik, akkor a fogak tökéletes tisztasága érdekében szüksége lehet szájzuhanyra.
2021. június 16. szerda 07:39 - HírExtra

A legtöbb ember számára a szájzuhany ismeretlen fogalom. Fog- és ínyproblémák esetében elengedhetetlen a használata, hiszen képes enyhíteni a kellemetlen tüneteket. 

Mire való a szájzuhany? Hogyan működik?

A készülék képes a fogak közötti területeket hatékonyan megtisztítani az íny irritációja és esetleges vérzése nélkül, hiszen egy nyomás alatt álló vízsugár vagy mikrobuborékok felelnek azok tisztaságáért. Ahhoz, hogy a fogak és a szájüreg higiéniája biztosított legyen, nem elegendő egyetlen fogkefe. Amennyiben szeretné elkerülni a fogorvosnál tett kellemetlen látogatásokat, de mégis szeretne szép mosollyal rendelkezni, akkor mindenképpen szerezze be az Ön számára ideális szájzuhanyt a BestMarkttól

A szájzuhany működésére való tekintettel a készülék arra hivatott, hogy egy magasnyomású, keskeny vízsugár segítségével a nehezen elérhető és macerásan tisztítható területeken is lebontsa a lepedéket, valamint megtisztítsa az ínyt. Ennek a tulajdonságának köszönhetően eltávolítja a baktériumokat, a szennyeződéseket és az élelmiszer-maradványokat, amelyek felelősek a rossz leheletért és a fogak kilyukadásáért is. 

A szájzuhany előnyei

Azoknak, akik fogszabályzót hordanak, hidakkal, koronákkal vagy implantátumokkal rendelkeznek, a szájzuhany megkönnyítheti a fogápolást. Amennyiben rendszeresen alkalmazza a készüléket, a vérzékenység és az ínygyulladás kialakulásának valószínűsége is csökken. Mindemellett pedig sokkal jobb vérkeringést biztosít az íny számára, amelynek következtében gyorsabban regenerálódhat. 

A szájzuhany legfőbb előnyei, hogy könnyen megtisztítja a nehezen elérhető helyeket, lebontja a foglepedéket és megakadályozza a baktériumok elszaporodását. Megerősíti az ínyt és felfrissíti a vérkeringését is, amellyel összességében hozzájárul az egészségesebb fogakért és ínyért egyaránt.

Két típus közül válogathat, vannak az asztali szájzuhanyok és az utazó szájzuhanyok. Az otthoni használatra ajánlott zuhanyoknak vagy akár állomásoknak stabil és állandó helyre van szükségük, mivel áramforrás kell működésükhöz. Ezzel szemben az utazó szájzuhanyok kisebb mérettel rendelkeznek és tölthető akkumulátoruk van. 

Amennyiben szeretne tenni szájhigiéniájáért egyszerűen és fájdalommentesen, akkor mindenképpen szerezze be az Ön számára is ideális szájzuhanyt.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását