2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A zuhanyfal választásának előnyei

A fürdőszoba kialakítása során több dolgot is figyelembe kell vennünk, hogy a helyiség minden egyes szegletének legyen valamilyen funkciója. Ez különösen fontos kis méretű terület esetén, amely esetében körbe nézhetünk a walk in zuhanyfal választékban.
2021. április 1. csütörtök 17:28 - HírExtra

Ezek remekül passzolnak bármilyen stílusú és méretű fürdőszobába. De vajon milyen előnyei vannak a zuhanyfal választásának? Ebből a cikkből minden kiderül!

Milyen lehetőségeink vannak a zuhanyzó kialakításánál?

Kétféle típusú zuhanyzót tudunk kialakítani, az egyik a tálcás fülke, a másik pedig az épített kabint változat. Mind a kettőnek megvan a saját maga előnye, de természetesen akad hátrányuk is. Pontosan ezért szükséges a végső döntés előtt alaposan átgondolni, hogy melyik lesz számunkra az ideális megoldás. 

Zuhanytálca vagy walk in zuhanyfal?

A zuhanytálcák kínálata manapság már rendkívül széles, hiszen többféle anyagból és formával vásárolhatunk magunknak egyet. Ez lehet márvány és műanyag, esetleg akril, színek területén pedig főként fehéret érdemes választani, de nem ritka a sötétebb árnyalatú változat sem. 

Ha mégis épített kabin mellett tesszük le a voksunkat, akkor ebben az esetben a padló váltja ki a zuhanytálca feladatát. Természetesen itt is a saját stílusunkra alakíthatjuk például a járólapot vagy a csempét, ezzel egyedivé varázsolhatjuk a helyiséget. Ha szeretjük a mediterrán stílust, akkor megpróbálhatjuk kövekből kirakni a zuhanyzó falát vagy padló részét. Így biztosan szívesen vonulunk majd el tisztálkodni. Azonban itt sem feledkezhetünk meg az edzett üvegből készült zuhanyfalról, ami segítségünkre lesz, hogy a fürdés során ne legyen vizes az egész padló.

Milyen előnyei vannak a zuhanyfalnak?

Az épített zuhanynál az alsó rész jó esetben egy vonalban van a padlóval. Ez előnyös kisgyermekes családokban, vagy ott, ahol idősebb emberek élnek és már nem mozognak olyan könnyedén. Jóval olcsóbb megoldás is lehet, mint egy nagyobb mérető kád vagy egy jó minőségű zuhanytálca. Egy walk in zuhanyfal rendkívül modernné és stílusossá varázsolhatja a tisztálkodó helyiséget. 

Walk in zuhanyfal választék

A walk in zuhanyfal választék a webshopokban viszonylag széles. Sokat nem várhatunk, hiszen tulajdonképpen csak egy falról van szó, de az lehet teljesen átlátszó, fekete csíkozással. Emellett találni keret nélküli, króm keretes és 6 és 8 mm-es edzett üveges változatot egyaránt. Méret tekintetében biztosan nem lesznek gondjaink, hiszen a 80 cm-es zuhanyfaltól egészen a 180 cm-es verzióig van belőlük a készleten. 

Összegezve

A fürdőszoba kialakítása során érdemes figyelembe venni pár apróságot. Nem mindegy, hogy zuhanytálcát vagy zuhanyfalat szeretnénk a helyiségbe. Ezek mindegyikének megvan az előnye és a hátránya egyaránt. A walk in zuhanyfal választékban azonban biztosan megtalálod a magad és a családod számára tökéletes darabot. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását