2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

6 nélkülözhetetlen apróság, amelyek nélkül nem teljes a fürdőszoba berendezés!

Egy fürdőszoba akkor igazán jó, ha kényelmes, praktikus és dizájnos is egyben. Bár az alap hangulatot a színek és a berendezés alakítja ki, a praktikumért és a komfortért viszont nagyban felelnek a különböző kisebb kiegészítők is. Íme hat olyan apróság, amiről nem is gondolná az ember, hogy mennyire nagy jelentősége van a fürdőben.
2021. március 24. szerda 11:55 - HírExtra

1, Szappanadagoló

A mosdókagyló egyik nélkülözhetetlen kiegészítője, amely akkor a legpraktikusabb, ha beépíthető. Így egyrészt nem kell bajlódni a szappan elhelyezésével vagy a flakonokkal, ráadásul plusz helyet sem foglal el. Ez az esztétikusan elhelyezhető szerkezet készülhet krómozott műanyagból vagy akár nemesacélból is, így tökéletesen passzolhat a megálmodott fürdőszobai tér stílusához. Feltöltése egyszerű és akár 300 milliliter folyékony szappan is elfér benne.

2, Papír kéztörlő adagoló

Praktikus, kényelmes, ráadásul úgy érezheti az ember, mintha csak egy hotelben lenne, ha felszerel a mosdó környékére egy papír kéztörlő adagolót. Ez a csavarok segítségével könnyedén felrögzíthető eszköz megkönnyíti a higiénikus és komfortos kéztörlést minden egyes kézmosás után.

3, Pipere polc, törölközőtartó és fogas

Ez a trió bizony nagyon nagy részben felel azért, hogy a fürdőszobában mindig megfelelő rend legyen és mindennek ki lehessen alakítani a maga helyét. Azokat a szépségápolási termékeket, amelyeket minden nap használ az ember, érdemes mindig kéznél tartani, hogy ne kelljen minden reggel újra és újra keresgélni a szekrény vagy a fiók mélyén. Ezek tárolására tökéletesen alkalmas egy piperepolc. Szintén jó szolgálatot tehet a fürdőben egy törülközőtartó, amelyen elférnek a kéztörlésre használt puha textilek, de akár zuhanyzás vagy fürdés után a nedves törülközők is száradhatnak itt. Mindezek mellett pedig mindenképpen szükség lesz egy fogasra is, amelyen például a köntösök találhatják meg ideális helyüket. Mindezek a kiegészítők különböző variációkban elérhetők, így mindenki megtalálhatja a választékban azt a dizájnt, amely a legjobban passzol az adott fürdőhöz.

További fürdőszoba berendezések is léteznek, ezek között ITT érdemes szétnézni.

4, Csúszásgátló

Függetlenül attól, hogy milyen korosztály használja a fürdőszobát, egy csúszásgátló hatalmas biztonságérzetet adhat. Hiszen akár a zuhanytálcába, akár a fürdőkádba kerülnek, számos esést akadályozhatnak meg. Óhatatlan ugyanis, hogy mi magunk, a gyermekünk vagy egy idősebb családtag megcsúszik a nedves felületen egy rossz mozdulat következtében. A csúszásgátló viszont ezek jelentős hányadát képes magakadályozni. Mivel számos különböző szín és mintázat érhető el ezekből a termékekből, mindenki kiválaszthatja a fürdőszoba stílusának leginkább megfelelőt.

5, Szőnyeg

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor egy forró fürdő vagy egy kellemes zuhany után törölközőbe burkolózik az ember és egy puha szőnyeg várja padlón. Így még nem ér véget azonnal a relaxáló, feltöltő élmény. Nem beszélve arról, hogy a számos különböző színben kapható, eltérő mintázattal ellátott kiegészítők remekül feldobják a fürdő hangulatát.

6, Tartó egységek

Két olyan dolog létezik a fürdőszobában, amely praktikus elhelyezése sokszor fejtörést okoz. Az egyik a fogkefe, amely esetében nem csak a komfort, de a higiénia és fontos, ha az ideális hely megtalálásáról van szó. E probléma megoldásához már többféle fogkefetartót is beszerezhet, amelyek segítségével nem okoz többé gondot ezek tárolása. A másik ilyen dolog a hajszárító, amely esetében a két fő szempont a helytakarékosság és a biztonság. Az utóbbi legfőképpen azért, hogy még véletlenül se érje víz zuhanyzás vagy fürdés közben a készüléket és nehogy beázzon. A különlegesen kialakított hajszárító tartóknak hála viszont emiatt sem kell többé aggódni. A hölgyek számára pedig külön grátisz, hogy létezik már külön sminklemosó vatta korong tartó is, amely segítségével kényelmesen eltávolítható esténként az alapozó, a szemfesték és a rúzs is.

Mindezek valóban apróságnak tűnhetnek, ám csak akkor döbben rá az ember, hogy mennyire hiányoztak a hétköznapokból ezek a kiegészítők, amikor beszerzi és felszereli őket.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását