2024. április 24. - György
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hasznos szerszámok autóvillamossági szereléshez

Az olyan klasszikus szerszámok, mint a csavarhúzó és a villáskulcs nem képesek minden probléma elhárítására a gépjárművek kapcsán. Az autóvillamossági munkákhoz elengedhetetlenek az olyan különleges eszközök, amelyek egy általános szerelés esetén szóba sem jönnek.
2021. március 14. vasárnap 16:45 - HírExtra

Nézzük, melyek ezek a speciális kellékek!

Szerszámok autóvillamosság kapcsán

Autóvillamossági szerelés során az áramellátás üzemzavarának elhárításáról beszélünk. Az autóvillamossághoz kapcsolódó szerszámoknak általában külön kategóriát hoznak létre a webshopok, így van ez a szerszamrendelo.hu felületén is.

Ezen az oldalon a kategóriákon belül alkategóriákat is találsz, amelyek még jobban elősegítik a könnyű navigációt. A szóban forgó kategórián belül minden megtalálható, ami a kábelek, a generátor és az akkumulátor javításához, szereléséhez kell.

Jellemző elektromos problémák és megoldások

A személyautó elektromos eszközei számára a generátor biztosítja az áramot, tekinthetjük ezt az autó szívének. Amennyiben a generátor meghibásodik, könnyen lehet, hogy be kell szerezned egy teljes generátorszerelő készletet, de legalább egy generátorszerelő kulcsot.

Amennyiben az akkusaru elkoszolódik, megoldást jelenthet egy akkusaru-tisztító kefe. Ha felmerül a gyanú, hogy az aksi hibásodott meg, akkor a szerszamrendelo.hu webshopjából rendelhetsz mérőműszert, akkumulátor tisztítót, töltőt és ellenőrzőt is.

Abban az esetben, ha gyakran foglalkozol autóvillamossági szereléssel, nem hiányozhat műhelyedből egy kompakt digitális multiméter, melyet a mérőműszerek kategórián belül találsz.

Kábelek szereléséhez szükséges eszközök

Ha nem szeretnéd, hogy kontárnak tituláljanak, a megfelelő minőségű szerszámokat mindenképpen be kell szerezned annak érdekében, hogy pontos munkát tudj végezni. Kábelek szereléséhez mindenképpen szükség lesz rájuk, ha autóvillamossági szerelésre vállalkozol.

A különféle forrasztópákákat és gázforrasztó ceruzákat a forrasztószerszámok, anyagok kategórián belül találod az említett online shop felületén. A kábelek megfelelő elkészítéséhez nézz körül a kábelcsupaszító és saruzó szerszámok kategóriájában! Az itt található kellékek segítségével nem csak pontosan, hanem gyorsan is tudsz dolgozni.

További hasznos szerszámok

A szerszamrendelo.hu weboldalán találsz krimpeléshez, blankoláshoz, saruzáshoz, csupaszításhoz és vágáshoz szükséges céleszközöket is. Nem volt szó eddig még a biztosítékkészletről és a kárpitleszedőről, ezek is hatékonyan segítik a munkádat.

Nem érdemes megfeledkezni az autórádió-kiszerelőről sem, ami bizonyos esetekben nélkülözhetetlennek bizonyul.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását