2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A CTP Szerbia legnagyobb logisztikai parkját építi Belgrádban

A vállalat 27,5 hektár földterületet vásárolt a CTPark Belgrade Center, a 130 ezer négyzetméteres logisztikai és technológiai létesítmény fejlesztésére. A Tehnomanija 50 000 m2 kötött le az új parkban.
2021. március 12. péntek 11:11 - HírExtra

A CTP, az öt legnagyobb európai ipariingatlan-fejlesztő egyike, 27,5 hektár földterület vásárolt Belgrád központjának közelében, ahol hamarosan megkezdődik a CTPark Belgrade Center fejlesztése. A létesítmény több mint 130 ezer négyzetméter bruttó bérbeadható területtel Szerbia eddigi legnagyobb logisztikai és technológiai létesítménye lesz. Az új CTPark stratégiai helyen, Belgrád belvárosától hat, Újbelgrádtól kettő, a nemzetközi repülőtértől pedig öt kilométerre helyezkedik el.

 „A logisztikai ingatlanok iránt nagy a kereslet a virágzó e-kereskedelem miatt, és a szerb piacon – hasonlóan más közép-kelet-európai piachoz – kevés a rendelkezésre álló bérelhető terület. A CTP új üzletkötéseinek több mint 80 százaléka a már meglévő 700 ügyfelünkkel történik, közülük többen is készen állnak a terjeszkedésre. A CTP Belgrade Centre két éven belül megépül, 40 százalékát már előszerződésben lekötötte az egyik bérlőnk, a Technomanija” – mondta Vlatko Djuricek, a CTP szerbiai vezetője.

A Tehnomanija, a vezető kiskereskedelmi és e-kereskedelmi szórakoztatóelektronikai lánc, a CTPark Belgrade North, Szerbia legnagyobb logisztikai parkjának hosszútávú bérlője, már előre lefoglalt 50 ezer négyzetmétert az új parkban. A park építése jövőre indul, az átadás 2023 első negyedévében várható.  

A CTP öt logisztikai és ipari parkkal és összesen 355 ezer négyzetméter bérbeadható területtel a szerbiai logisztikai ingatlanpiac vezetője

Forrás: Chapter4
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását