2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Pólófonalból horgolt táska

A divat mindig ismétli önmagát, így a közkedvelt darabok újra és újra berobbanhatnak a köztudatba. A pólófonalból horgolt táska sem új keletű, szerintem mégis ez lesz az idei nyár slágere. El is mondom miért!
2021. február 17. szerda 21:18 - HírExtra

Mi nők egymás közt őszintén beszélhetünk arról, hogy ridikülből tényleg sosem elég. A legalább kettő kevés hiszen, ha csak kitesszük a lábunkat az utcára, azonnal kell valami, amibe bedobálhatjuk a cuccainkat. Nem kell magyaráznom, hogy a mindennapok sem múlhatnak el kistáska, nagytáska, munkába járós, hétköznapi szaladgálós, alkalmi és szezonális darabok nélkül. Felteszem Ön sem ugyanazt a táskát viseli télen-nyáron. A szürke hónapokban hajlamosan vagyunk sötét árnyalatú kiegészítőket hordani, ami passzol a fekete csizmánkhoz. De tavasszal végre a vidám ruhákhoz színes táskákat hordhatunk. 

A melegebb hónapokban a bőrtatyó nem mindig a legjobb választás. A tűző napon sétálva a nagyobb méretűek szinte ráolvadnak az emberre. De szerencsére újra hódítanak a retro stílusú horgolt táskák a TáskaCity oldalán is. Ezek az igazi nyári modellek a fenntartható divat jegyében újrahasznosított pólófonalból készülnek. 

A búzaszem mintás, kézzel készült ÈROM pólófonal női kistáska egyenesvonalú, minimál stílusú kiegészítő minden alkalomra. Az egyszínű basic kollekciók klasszikus és vidám színekben is elérhetőek, hogy csak a legkülönlegesebbeket említsem, mint a rágógumi, a perzsazöld, a windsor-kék vagy a napraforgó - így mindenki megtalálhatja a stílusához legjobban passzolót. 

A kézitáska füle kellemes tapintású és puha, kényelmes viselet nyaralásra és elegáns kiegészítő különleges alkalmakra is. Apró foltok vagy elkoszolódás esetén kézzel vagy gépben is könnyen tisztítható. 

Ne feledje a nyár slágere a pólófonalból horgolt táska  - retro stílus új kiadásban!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását