2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Denzel Washingtont szerették most

A Denzel Washington és Rami Malek főszereplésével forgatott Ördög a részletekben című sorozatgyilkosos krimi vonzotta a legtöbb nézőt a hétvégén a koronavírus-járvány ellenére is nyitva tartó észak-amerikai mozikba.
2021. február 1. hétfő 09:59 - HírExtra

A John Lee Hancock rendezésében készült Warner Bros. produkciót 2071 vásznon kezdték vetíteni a hétvégén, és mintegy 4,8 millió dolláros (1,4 milliárd forintos) jegybevételt ért el.
    
Az Ördög a részletekben az egyike annak a 17 Warner Bros. filmnek, amelyet a stúdió egyidejűleg forgalmaz a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatásán. Az HBO Max nem közölt pontos adatot a film nézettségéről, de azt kiemelte, hogy pillanatok alatt toplistája élére került.
     
A Wonder Woman 1984 sikere után az Ördög a részletekben nézettsége is azt jelzi, hogy "a közönség éhes a jó színvonalú játékfilmekre" - idézte a Variety.com Andy Forssellt, a streamingszolgáltató vezetőjét.
    
A hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista első helyezettjének bevétele a pandémia alatt kiugróan jónak számít. A box-office-elemzők előrejelzése szerint a mozis ágazat 2022-re tér vissza a koronavírus-járvány előtt megszokott kerékvágásba.
    
A toplista második helyezettje a Croodék: Egy új világ című animációs film lett 1,84 millió dolláros (541 millió forintos) jegyeladással. A tizedik hete játszott produkció globális bevétele már 144 millió dollár (42,4 milliárd forint) fölött jár.
    
A harmadik helyet a Wonder Woman 1984 kapta 1,3 millió dollár (383 millió forint) jegybevétellel. A szuperhősfilm, amelyet az HBO Maxon is láthatnak az amerikai előfizetők, eddig világszerte 152 millió dollárt (44,7 milliárd forintot) keresett a mozikban.
    
Liam Neeson akcióthrillere, a The Marksman a negyedik helyet szerezte meg 1,25 millió dollárral (368 millió forinttal), az ötödik pedig a Sony filmje, a Monster Hunter - Szörnybirodalom lett 740 ezer dolláros (218 millió forintos) jegyeladással.
    
A független filmek közül a hétvégén debütáló romantikus dráma, a Supernova teljesített a legjobban: 330 moziban 98 ezer dollárért (29 millió forintért) váltottak rá jegyet a nézők. A Harry Mcqueen rendezésében készült alkotásban Stanley Tucci és Colin Firth látható, hosszú ideje együtt élő párt játszanak, akiknek egyikük kezdődő demenciájával kell megküzdeniük.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását