2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A fiatalok is szavazhassanak

A Momentum ifjúsági szervezete, a Momentum TizenX fiataljai videóban kérik arra az előválasztás részleteit kidolgozó pártokat, hogy tegyék lehetővé azon fiatalok részvételét az előválasztáson, akik a 2022-es választás időpontjáig betöltik a 18. életévüket.
2020. december 16. szerda 09:09 - HírExtra

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke szerint “ahhoz, hogy 2022-ben győzni tudjunk, a lehető legtöbb embert kell mozgósítanunk, már a jövő évi előválasztáson is. Köztük a legfiatalabbakat is, akik közül sokan gondolhatják úgy, hogy egy újabb Fidesz-győzelem esetén inkább külföldre mennek tanulni vagy dolgozni – csak ne kelljen életük legszebb éveit Orbán Viktor rendszerében leélniük. 

Támogatjuk, hogy minden olyan magyar állampolgár vehessen részt az előválasztáson, aki a 2022-es választásig betölti a 18. életévét. Ha azt várjuk, hogy ők is szavazzanak az ellenzék közös jelöltjeire 2022-ben a Fidesz ellen, akkor beleszólást érdemelnek abba is, hogy kik legyenek azok a közös jelöltek!”

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását