2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Futópadok többféle kivitelben

A futópadok a felhasználók egyedi igényei szerint készülnek. Nyilvánvalóan egy kezdő, aki korábban még nem fordított időt, energiát a sportolásra, más intenzitással, célokkal kezdi el a futást, mint az, aki már évek óta edz.
2020. november 16. hétfő 16:26 - HírExtra

Ennek megfelelően, többféle típusú futópad is rendelkezésre áll, hogy mindenki azt tudja használni, ami a leghatékonyabban szolgálja a céljai elérését. Ezek lehetnek a jobb közérzet és állóképesség, a fittebb kinézet, illetve a fogyás is. A kínálatban található edzőgépek lehetőséget adnak bármelyikre.

Sport futópad az átlagos edzésekhez

Az ilyen jellegű berendezések egyik típusa a sport futópad, amit az átlagos edzésekhez javaslunk. Ezek közé tartoznak a lassú és a gyors intenzitású mozgásformák is. Tehát ezek a típusok kezdőknek és haladóknak egyaránt remek választást jelentenek. A használatuk során, akár 12 km/h sebességet is el lehet érni futás közben, és a nehézségi fok beállítására is lehetőség van. A lefutott távolságot és az elégetett kalóriaszámot végig láthatja a kijelzőn, sőt, ezek a típusú edzőgépek még pulzusmérővel is rendelkeznek. Annak érdekében, hogy a futás egy pillanatra se legyen unalmas, a multimédiás eszközök lehetővé teszik a sorozatok, filmek, videók nézését. A sport futópadok profi megoldást nyújtanak a hatékony otthoni sportoláshoz.

Workspace összecsukható futópadok

A futógépek másik típusa a workspace összecsukható futópad. Mint, ahogy a nevében is benne van, ezt remekül lehet használni munka közben. Ha két tárgyalás, előadás között van egy kis ideje, esetleg az e-mailek megírása, prezentációk átgondolása közben szeretne egy kicsit tenni a jobb közérzetéért, fittségéért, akkor egy ilyen változatot ajánlunk. A speciális kialakításuknak köszönhetően, könnyedén összecsukható, használat előtt pedig szétnyitható. Ebből kifolyólag a tárolás sem okoz gondot, hiszen az asztal alatt vagy a fal mellett is kényelmesen elhelyezhető. 

Amennyiben szeretne tenni valamit a testi-lelki egészsége, a jobb közérzete érdekében, vagy szeretne fittebb, energikusabb lenni a mindennapokban, akkor a futógép egy jó választás lehet. Természetesen csak azoknak ajánlott a használata, akik nem szenvednek ízületi betegségekben, és fájdalomérzet nélkül tudnak futni. Az intenzitást saját maga tudja szabályozni, ami azt jelenti, hogy kezdheti egy lassabb tempóval, amit szépen lassan tud majd növelni. Sőt, ha bizonyos napokon csak egy kis gyalogláshoz van kedve, energiája, a futópadja akkor is várja, hogy rápattanjon és elvégezze a napi egészségügyi sétáját.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását