2024. április 23. - Béla
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mi alapján érdemes autós kamerát választani?

Kétség kívül igaz az a mondás, mely szerint az életünket már el sem tudnánk képzelni autó nélkül. Sokan töltik az idejük nagy részét az autóban nap, mint nap, így bizonyára egyet értenek azzal, hogy lehetünk akár mennyire körültekintők az utakon, ha a másik sofőr figyelmetlen, vagy felelőtlen, könnyen megeshet a baj.
2020. október 18. vasárnap 18:14 - HírExtra

Gyakran szokott előfordulni az, hogy vétlen fél jár pórul, és vagy ő sérül meg jobban, vagy a gépjárműje. Legye szó bármekkora balesetről, esetleg kisebb koccanásról, sosem egyszerű eldönteni azt, hogy ki miatt történt a baj, még akkor sem, ha rendőrt hívunk. A „féligazsággal” pedig nem járhatunk jól egyik biztosítónál sem.

Ilyenkor jön jól, ha előre gondolkodunk, és minél előbb beszerzünk egy autós kamerát, aminek köszönhetően gyorsan el lehet dönteni, hogyan és miért történehetett a baleset. Milyen előnyökkel járhat, ha befektetünk egy fedélzeti kamerába? Egyrészről, ahogy azt már fentebb említettük, segítségével gyorsan pontot lehet tenni annak az ügynek a végére a koccanások alakalmával, hogy melyik fél hibájából történt az eset. A káresetet így gyorsan és egyszerűen tudjuk majd jelenteni a biztosítóknak. Másrészről egy autós kamera hatalmas segítséget nyújthat a kezdő sofőröknek, hiszen otthon bármikor vissza tudja majd nézni, mit és hol hibázott, mire kell figyelni a következő alkalomkor a forgalomban. 

Harmadrészt egy hosszabb autós út során könnyen történhetnek olyan érdekes és izgalmas dolgok, amiket jó ha rögzít a fedélzeti kamera, és utólag megtudjuk mutatni ismerőseinknek. Felketetük az érdeklődését, de nem tudja, melyik típust is kellene választania ebből a szerkezetből? Ha tanácstalannak érzi magát az autós kamerákat illetően, akkor mindenképp érdemes szétnéznie az emaki.hu weboldalon. A linkelt oldalon található webshopban többféle fedélzeti kamera között tud majd nézelődni, és a döntés se lesz nehéz, hiszen minden fontosabb információ fel van tüntetve a termékeknél.

Abban az esteben, ha megtaláltuk a tökéletes autós kamerát, arra nagyon figyeljünk oda, hogy hova is rögzítjük majd. Soha ne legyen se a műszerfalon, se a szélvédőn útban, hiszen amennyiben rossz helyre rakjuk, könnyen belelóghat a látóterünkbe. Akkor sem kell megijedni, ha a választék láttán még mindig nem tudná eldönteni, hogy melyik kamerát kellene választani, hiszen az Emaki oldalán érdekes és hasznos cikkeket is olvashat majd a témában. Régóta szeretne egy ilyen fedélzeti kamerát? Ha igen, akkor ne sajnálja rá a pénzt, hiszen egyrészről nem egy méregdrága dologról van szó, másrészről segítségével egy olyan eszköz lesz a birtokába, amellyel majd könnyen készíthet olyan felvételeket, amik egy esetleges baleset során az ön malmába hajtják a vizet.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását