2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A nemzeti konzultáció ellen léptek fel

Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs, valamint a Momentum elnöke, Fekete-Győr András közös sajtótájékoztatón léptek fel a kormány nemzeti konzultációnak címkézett nemzeti manipulációja ellen.
2020. június 22. hétfő 14:38 - HírExtra

Fekete-Győr András bejelentette, a Momentum csatlakozik a képviselők akciójához, mely az ívek begyűjtését célozza meg, majd hozzátette, mivel a kormánynak eszébe sem jut valódi kérdéseket feltenni, a Momentum ezt most saját erőforrásaiból megteszi a kormány helyett. A következő hetekben az ország összes megyéjében, 90-100 településen a pultoknál és online, a konzultacio.momentum.hu-n is kitölthető lesz a Momentum Valódi Konzultációja, ahol bárki elmondhatja a véleményét a kormány válságkezeléséről. 

“Nehéz időszakon van túl Magyarország: a koronavírus-járvány következtében százezrek veszítették el a munkájukat, családi vállalkozások, sőt, teljes családok mentek tönkre vagy kerültek a csőd szélére. Orbán Viktor viszont válságkezelés helyett a saját hatalmának megerősítésére, az önkormányzatok leépítésére, saját strómanjainak gazdagítására használta a járványt. Mészáros Lőrinc tízmilliárdokat kapott luxusszállodák fejlesztésére, 700 milliárd forintért építünk kínai vasútvonalat, újabb hatalmas pénzek jutottak stadionépítésre. Egyértelműek a kormány prioritásai: válságkezelés helyett folytatják a “nemzeti” oligarchaosztály feltőkésítését. És mint rengetegszer az elmúlt 10 évben, a valódi válságot most sem kezelni akarják; csak elterelni róla a figyelmet. Ennek az eszköze a legújabb, nemzeti konzultáció néven futó propagandakampány, amely hazug és manipulatív kérdéseivel fedné el, mennyire felkészületlen a kormány egy közelgő gazdasági visszaesésre.” - mondta Fekete-Győr.

Az eseményen Hadházy Ákos elmondta, hogy a nemzeti konzultáció íveinek begyűjtésének lényege, hogy megmutassuk, az embereknek elegük van a kormány propagandából, a manipulációból. 

Szél Bernadett kiegészítette a “nemzeti manipuláció” szlogenjét: a Te országod, a Te hangod - és a Te pénzed! A magyarok nem tűrhetik, hogy a saját pénzükön zúdítsák rájuk a propagandát, egész országban összefogtak civilek és szervezetek, hogy elítéljék a propagandát és begyűjtsék az íveket.

Szabó Szabolcs elmondta, hogy a nemzeti konzultáció csupán pártpolitikai célokat szolgál, semmilyen egyéb, magyarokat segítő célja nincs. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását