2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Újranyílt a Disneyland

Több mint száz nappal azt követően, hogy az új koronavírus-járvány kitörése miatt bezárt, hétfőn újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt a sanghaji Disneyland - számolt be a CGTN kínai nemzetközi hírcsatorna.
2020. május 11. hétfő 11:03 - HírExtra

A Sanghajban található park ezzel az első a világon, amely újranyithatott a Disney élményparkok közül, miután a csaknem 24 millió lakosú városból több mint egy hónapja nem jelentettek egyetlen újabb belföldi fertőzésből eredő megbetegedést sem.
    
A parkban mindazonáltal különféle óvintézkedéseket léptettek életbe a fertőzésveszély kiszűrésére: az érdeklődők csupán előzetes internetes regisztráció után válthatnak belépőjegyet, és személyazonosító igazolványt, valamint az egészségüket igazoló kódot kell felmutatniuk a belépéshez, amelyet csak testhőmérséklet-ellenőrzést követően, és védőmaszkban tehetnek meg. 

A népszerű Disney karakterekkel pedig közvetlen közelről nem találkozhatnak, csak a megfelelő távolságból tekinthetik meg őket. Az élménypark területén ezen kívül a szokásosnál gyakoribb fertőtlenítést végeznek, és a látogatók számára is biztosítanak kézfertőtlenítőt a különböző látványosságoknál, valamint az éttermekben és üzletekben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását