2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hogyan mozgassuk meg a gyermeket a karantén ideje alatt?

Nehéz a bezártság az örökmozgó kisemberekkel, sajnos előbb-utóbb a hatalmas értéket jelentő kert is unalmassá válik. Hiányzik a játszótér, jól jönne valami újdonság, ami biztosíthatna egy kiadós mozgást. És itt jön képbe az ugrálóvár.
2020. április 16. csütörtök 18:17 - HírExtra

Légvárat láttunk már rendezvényeken, éttermek kerthelyiségében, esetleg az óvodában, de hogy otthon is lehetne egy ilyen, eddig még eszünkbe sem jutott. Már látszik a fény az alagút végén és hatalmasra nő bennünk a lelkesedés, amikor elképzeljük kicsinyünk boldogságtól fülig érő mosolyát. Talán vége lehet az ész nélküli rohangálásnak? Lássuk!

Lázasan keresgélni kezdünk az ugrálóvárak között és gondolkodóba esünk, melyiket válasszuk. Széles a kínálat, nem is olyan könnyű választani. Vannak kisebbek, nagyobbak és óriás légvárak, némelyiknek az ára bizony borsos. Kalkulálni kezdünk, melyik az, amelyik elég érdekes, nem is vészesen drága és elférne ott, ahova elképzeltük. Ebből a szempontból a Happy Hop ugrálóvárak pont ideálisak. Ez a hobbi légvár márka világszínvonalú, nem fogunk a minőségükben sem csalódni. Ráadásul pont a családi kategóriát képviselik. 

Funkcióban és külsőben is változatosak. Kutyusos az állatbarátoknak, bohócos a mókás gyerkőcöknek, dzsungeles, kastélyos és ki tudja még hányféle forma. Többségük komplex, lehet csúszdázni és elbújni benne és természetesen mindegyikben biztonságosan, önfeledten, rengeteget ugrálhatnak a kicsinyek.

Legyen az ugrálóvár meglepetés? Lehet, hogy pontosan ismerjük csemeténk ízlését, például tudjuk, hogy mennyire szereti a várakat, kerti házikókat, vagy adott esetben a zsiráfokat, ebben az esetben már meg is van, melyik lenne a legjobb számára, jó meglepi lesz. Amennyiben nem tudjuk melyiknek örülne jobban, akkor jobb, ha ő választ, hiszen ő tudja majd mi a fontosabb: magasabb csúszda, nagyobb ugráló tér, vagy több bujkálási lehetőség. 

Az ugrálóvárat felállítani nem lesz nehéz. Egyszerűen, 1-2 perc alatt felfújható a hozzá csomagolt befúvó segítségével. Ezáltal elég mobil, magunkkal vihetjük a mamához, vagy a hétvégi házunkba és nagyszerű szolgálatot tehet szülinapok alkalmával, családi programokon. A barátok, rokongyerekek az élménydús órákat biztosan sokáig fogják emlegetni. Mi pedig többet el sem tudjuk képzelni a hétköznapokat a gyermeket lefoglaló, alaposan megmozgató, hatalmas kacajokat termelő ugrálóvár nélkül.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását