2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Újra színpadon a P.Mobil

Tavaszi zsongás címmel két országos turnét is lebonyolít tavasszal a P. Mobil. A több mint 50 éve létező hard rock csapat folytatja tavalyi Aranylakodalom-műsorát, de Móóóbil! címmel legnagyobb slágereit is előadja koncerteken.
2020. március 2. hétfő 13:41 - HírExtra

    "Több mint száz jó számot írtunk az elmúlt évtizedekben, ezek közül válogatunk azokon a helyszíneken, ahol az Aranylakodalommal tavaly már jártunk, de visszahívtak bennünket. A legközelebbi koncertünk március 7-én a vajdasági Topolyán lesz, legutóbb akkor jártunk arra, amikor még létezett Jugoszlávia" - mondta Schuster Lóránt, a P. Mobil vezetője az M1 aktuális csatorna hétfő délelőtti műsorában.

    A dalszövegíró-mindenes kitért arra, hogy a tervek szerint Londonban is fel fognak lépni, és a koncertre meghívná Boris Johnson brit miniszterelnököt, a Brexit levezénylőjét, aki köztudottan zenerajongó. A P. Mobil-turné április 11-én ér Budapestre, a Barba Negra Music Clubba.

    Mint elhangzott, a turnén Pálmai Zoltán az együttes dobosa, aki 42 év után tért vissza a P. Mobilba. Ő 1974 és 1978 között játszott a csapatban, ahonnan katonai behívója miatt került ki. "Később végigdobolta az elmúlt évtizedeket, megfordult a Hobo Blues Bandben, a Beatricében és a P. Boxban is".

    A P. Mobilban Schuster és Pálmai mellett Baranyi László (ének, gitár), Sárvári Vilmos (gitár), Tarnai Dániel (basszusgitár) és Szabó Péter (billentyűs hangszerek) szerepel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását