2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Áfacsökkentést akar a Jobbik

A gyermekneveléshez szükséges mindennapi cikkek áfájának öt százalékra csökkentését, majd eltörlését szorgalmazta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke.
2020. február 28. péntek 15:32 - HírExtra

    Arról beszélt: a korábbi, részleges áfa-csökkentések során a kereskedők lenyelték a különbözetet, ezért az árakat figyelő monitoring rendszert hoznának létre.

    Hozzátette, az általa felvetett változás kevesebbe kerülne, mint a kormányzati kommunikációra költött évi százmilliárd forint, "ennyiből lehetne a magyar családok mindennapi életminőségét érezhetően javítani"..

    Jelen pillanatban a legsúlyosabban adóztatott tevékenység, ha úgy tetszik, büntetett tevékenység Magyarországon a gyermeknevelés - jelentette ki az ellenzéki politikus, akinek megfogalmazása szerint "a gyermeknevelést szénné adóztatják Magyarországon".

    Z. Kárpát Dániel jelezte: a Jobbik bérlakás-programja előnybe hozná a gyermekeket nevelő családokat is, hangsúlyozva: a kormányzat családpolitikája - amelynek több elemét pártja is támogatja - jellemzően a felső középosztálytól fölfelé nyújt kedvezményeket.

    A Jobbik viszont a teljes társadalmi spektrum számára is megoldásokat kíván nyújtani - hangsúlyozta.  A politikus szerint  Magyarországon katasztrofális méreteket ölt a népességfogyás.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását