2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Álláskereső tanácsok huszonéveseknek

Iskoláink után belépünk a felnőttek világába és az első nagy lépés a munkahely keresés. Tapasztalattal és idősebb korban sem könnyű, nem hogy fiatalként az iskolából kikerülve, mondhatni nulla tapasztalattal. De hogyan kezdjünk neki a keresésének?
2020. február 22. szombat 15:00 - HírExtra

Fontos, hogy a közösségi oldalainkat úgy kezeljük, hogy azok a cégek számára is vállalható legyen, vagy ha már mindenképp olyan képeket és tartalmakat akarunk posztolni, ami kirívó lehet, akkor korlátozzuk a posztjaink nyilvánosságát csak az ismerőseinkre. Így a HR-es kollégák nem tudnak minket lechekkolni.

 Húsz éves korunkban kinyílik előttünk a világ. Úgy érezzük, bármit megtehetünk, és hogy nincsenek korlátok, azonban erre lassan rájövünk, hogy nincs így. Ha nem a vállalkozói létben gondolkozunk, akkor érdemes eldönteni, hogy milyen irányba szeretnénk elmozdulni, hogy szeretnénk dolgozni. Nem feltétlen kell egy pontos céget megjelölni, de azt illő ilyen korra tudni, hogy milyen irányba szeretnénk elmozdulni.

A legjobb, ha abba az irányba mozdulunk el, amit a legjobban szeretünk. Minden ember más, és mindenki mást szeret csinálni. Van, aki főzni, van, aki vezetni, és van, aki emberekkel beszélgetni. Mindenre van külön szakma és rengeteg állás kínál ebben nekünk pozíciókat és lehetőségeket. A HatvanAllas.hu weboldalon pedig ezeket találhatjuk meg. Kattintson a linkre, ha érdeklik az aktuális munkalehetőségek: Hatvan álláskereső portál. Ha olyan területen dolgozunk, amit szeretünk, akkor nem csak többet tudunk idővel keresni, de még a munka is élvezet lesz számunkra, ennél pedig nincs fontosabb.

Fiatalként az indulás nehéz, de ha vannak céljaink, és elég kitartóak és határozottak vagyunk, akkor elérhetjük őket.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását