2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nehezen indul a hétfő reggeli munka?

A stresszes hétköznapok, egy rövid hétvége és újra a hétfő reggel találjuk magunkat a munkahelyünkön. Ha számunkra élvezet a munka, a hétfő reggelt örömmel és kicsattanó örömmel kezdjük, és ez a hét többi napjára is kihat. Azonban ha munkánkat nem szeretjük, abban az esetben a hétfő reggelek nehezen indulnak, kialvatlanok, fáradtak vagyunk, ezáltal sokkal ingerlékenyebbek és stresszesebbek is, ami kihat a munkánkra, az életkedvünkre és akár a körülöttünk lévőkre is.
2020. február 4. kedd 17:28 - HírExtra

A hétfő reggeli letörtségünket számos dolog befolyásolhatja. Ilyen lehet egy nehezen kipihent hétvége, amit könnyen orvosolni tud az ember, egy nagyobb pihenéssel. Hosszabb időszak lehet egy téli fáradtág, ami egyben letörtség is lehet az időjárás miatt. Azonban ha ez ezek elteltével is fent marad, abban az esetben érdemes elgondolkozni azon, hogy valóban jó munkahelyen vagyunk, hogy valóban abban a szakmában dolgozunk, amit szeretünk csinálni, ami motivál minket és újabb kihívások elé állit. 

Ha úgy érezzük, munkánk már teher számunkra, ha nem szívesen járunk be a kollégák közé, akkor érdemes azon elgondolkozni, hogy egy esetleges munkahely váltás képes-e ezen változtatni. Az Eger állás takarító hirdetései között is keresgélhetünk vagy a weboldalon számos más munkalehetőség közül választhatunk, és akár azonnal jelentkezhetünk is rájuk online.

Természetesen, ha havonta egyszer rossz lábbal kelünk és az pont hétfőre esik, akkor nem kell egyből új munkahelyet keresnünk. Elegendő lehet egy nagyobb pihenés, egy családi vagy baráti kikapcsolódás, amitől az embernek jobban indulhat a hétfő reggeljei. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását