2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az Offspring is jön a VOLT-ra

Három világhírű rockzenekar, a My Chemical Romance, a Bring Me The Horizon és az Offspring is koncertet ad az idei Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban. Ezzel teljes lett a fesztivál nagyszínpadának programja - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.
2020. január 27. hétfő 15:38 - HírExtra

    Idén július 1-től 4-ig rendezik meg a fesztivált.

    A 2001-ben alakult amerikai My Chemical Romance 2013-as feloszlása után tavaly decemberben állt újra össze. 2020-ban turnéra indul, Ausztrália, Új-Zéland, Japán és az Egyesült Királyság mellett Sopronban is fellép. Az eddig négy stúdiólemezt készített csapatban Gerard Way énekel, Ray Toro és Frank Iero gitározik, Mikey Way játszik basszusgitáron, a turnén Jarrod Alexander dobol.

    A tavaly új lemezt (Amo) megjelentetett brit Bring Me The Horizon 2014-ben már járt a VOLT-on, 2016-ban a Szigeten is. A grindcore, death metal és emo alapokból építkező, eddig hatalbumos csapat tizenhat éve létezik, a Bring Me The Horizonban Oliver Sykes énekel, Lee Malia gitározik, Matt Kean basszusgitározik, Matt Nicholls dobol, Jordan Fish pedig a billentyűs hangszereket kezeli.

    Szintén jön a VOLT-ra a modern amerikai punk rock alapcsapata, a Dexter Holland által vezetett Offspring. Az 1984-ban Kaliforniában alakult zenekar eddig mintegy 40 millió lemezt adott el világszerte. Az áttörést 1994-ben a Smash című album hozta meg, a négy évvel későbbi Americanából 15 millió fogyott. Az Offspring először 2008-ban járt a VOLT-on, később játszott a Szigeten és a Fezenen is.

    A hazai élvonal képviseletében ad koncertet az idei VOLT-on a Tankcsapda, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Kowlasky meg a Vega, a Bagossy Brothers Company, az Irie Maffia, az AWS és a Supernem.

    A szervezők már korábban bejelentették Lenny Kravitz, Marshmello, a Pretty Reckless és Yungblud fellépését a fesztiválon.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását