2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hogyan tároljuk a játékszereket?

Minden ember életében eljön az a pont, hogy úgy érzi, szüksége van néhány felnőtt játékszerre. Nem, nem az XBOX és PS játékokra gondolunk, bár azok is sok mókás pillanatot okozhatnak az életben.
2019. december 10. kedd 16:06 - HírExtra

 

Felnőtt játékszerek

Akár egy kapcsolat legelején tart, akár csak fel szeretné dobni a megszokott ritmust, minden esetben jó választásnak bizonyulhatnak az erotikus játékszerek, azaz a szexuális segédeszközök.

Ide tartoznak a vibrátorok, dildók, anál kúpok, különböző erotikus kellékek és még számtalan más dolog. Igen ám, de előfordulhat, hogy albérletben él, vagy éppen gyerekek is vannak a közelben, így fontos lenne, hogy ne akadhasson más kezébe az intim játékszere.

Mindenki el szeretné kerülni a különböző, filmen látott jeleneteket, amikor a nagyi vagy épp a rokon kisgyerek előront a szobából a rózsaszín, realisztikus formájú vibrátorral. Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha megbízható helyre rejti ezeket a számodra fontos apróságokat. Igen ám, de hova?

Mondhatnánk, hogy magasra, mert akkor a gyerekkel kapcsolatos kellemetlenség ki van küszöbölve, de még mindig ott vannak a felnőttek. A legjobb választás, ha egy diszkrét csomagolást talál neki. Ha nem átlátszó, akkor senki nem gondolja, hogy mit rejt, ha csak bele nem néz a rendhagyó formája miatt. Aki így tesz, az magára vessen, hiszen aki kíváncsi, hamar megöregszik, vagy olyan dolgokkal szembesül, amivel nem szeretne. 

Higiéniai szempontok

A különböző szexuális segédeszközök tárolása szempontjából kulcskérdés a higiénia. Mivel a játékszerét mindenki maga használja, így remélhetőleg elkerülhetőek a fertőzések. Ettől függetlenül nagyon fontos, hogy minden alkalom után az anyagának megfelelően fertőtlenítsük és tisztítsuk meg a használt segédeszközt, majd tegyük vissza a higiénikus tárolójába. 

A Szeresdmagad.hu webáruházban kapható tasak kiváló megoldás lehet, mivel egy könnyű, légáteresztő anyagból készült, cipzárral zárható. Különböző méretekben kaphatóak a 12x18-astól a 31x16-ig. Ezekbe bátran betehetjük a megtisztított segédeszközöket, nem lesz velük gond a későbbiekben.

Hogyan tisztítsunk?

Mivel minden anyag más törődést igényel, így nehéz egy rövid és univerzális tippet adni. Ami majdnem mindenben segíthet, az a langyos víz és a szappan keveréke. Azaz finoman beszappanozzuk, figyelve, hogy az elemmel működő daraboknál kellően körültekintőek legyünk, majd langyos vízzel leöblítjük és egy száraz ronggyal megtöröljük. Ezután, ha tisztán kerül a zárható tasakba, akkor nem lehet vele semmi gond, hiszen megbízható védelmet nyújt a higiénikus tároló. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását