2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Így válasszunk karácsonyi ajándékot

Mikulás és fagyöngy mindenhol, végtelenítve szólnak az ünnepi dalok és megtelik a belváros árusokkal – ez csak egyet jelenthet: elkezdődött a karácsonyi bevásárlási láz. Még ha a szülőknek könnyen kiválasztjuk a megfelelő ajándékot, a neheze csak ezután jön: minek örülhetnének a lánytestvérek, a karácsonyi húzásban résztvevő kollégák és a barátok?
2019. november 27. szerda 14:25 - HírExtra

1. Lánytestvérnek

A hűvös, téli napokat egyértelműen szebbé teszi, ha a kedvenc filmünk, egy forró ital és egy kényelmes, vastag pulóver társaságában vészeljük át. Ha a testvérünknek keresünk ajándékot, és nem akarunk mellé lőni, válasszunk egy ilyen divatos, kötött felsőrészt. A női daraboknál most télen ismét hódítanak az olyan élénk színű verziók, mint a türkiz, sárga vagy rózsaszín – ezek bármelyik ünnepi szettet feldobják. Ha pedig igazán karácsonyi hangulatú darabot keresnénk, a Springfield kínálatában megtalálhatjuk a „Make a Wish” vagy geometrikus mintás darabokat is.

 

2. Kollégának

Bár napi szinten nyolc órát együtt dolgozunk a munkatársainkkal, mégis bajban vagyunk, ha céges ajándékozásról van szó? Ha nem akarunk a gyertya/teacsomag klasszikus ajándékpárosa mellett maradni, lepjük meg kolléganőnket egy divatos kiegészítővel, például egy téli mintás sállal vagy egy hozzá illő, meleg sapkával. Férfi kollégáknak pedig válasszunk színes, mintás zoknikat: legyen szó karácsonyi motívumokról vagy ikonikus országokhoz kapcsolódó darabokról, biztosan sikere lesz.

 

3. Barátnak

Gondban vagyunk, ha egy fiú barátunkat szeretnénk meglepni karácsonykor? Keressünk neki praktikus, mégis személyre szabott ajándékot. Ha szereti az izgalmas illatokat, válasszunk neki egy egzotikus parfümöt: a Springfield The feeling of the night verziójában a citrusfélék és a timur bors illatvilága dominál, A Walking on the Sun-t pedig a kardamon, rózsabors, bergamott és gyömbér kombinációja teszi teljessé. Ráadásul a tégely különleges, kazetta alakú kialakításának köszönhetően még hangulatosabb a végeredményt.

 

+1. Hogyan szerezzük be?

Szerencsére ma már nem feltétlen kell a lakásból kimozdulnunk, hogy beszerezzük a tökéletes ajándékokat, vagy akár egy kényelmesen elegáns szettet az ünnepléshez. A Springfield magyar nyelvű webáruházában egyaránt megtalálhatjuk a márka idei téli kollekcióit, köztük az innovatív, környezetbarát kabátokat és vastag pulóvereket, de emellett az újdonságok között felfedezhetjük a csak online rendelhető, prémium darabokat és a folyamatos leárazásokat, akciókat.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását