2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Tartálybilincs

A tartályokhoz kapcsolódóan ebben a cikkben a tartálybilincsekről ejtünk néhány szót.
2019. november 18. hétfő 19:18 - HírExtra

A tartálybilincset a tartály és a tartályfedél megfelelő és biztonságos rögzítésére használják. A tartályfedél biztosításához igénybe vehetünk hagyományos csavart és alátétet is, de mi inkább a klamnis csavarok alkalmazását javasoljuk, amik egy előre megadott leszorító erővel rögzítik a tartály fedelét, miközben felveszik a fedélre ható erőket és nyomatékokat. Könnyedén zárhatók és oldhatók. Használata ezért népszerű a tartályfedelek rögzítésénél, de a nyomástartó edényekhez is alkalmazzák.

A tartálybilincsek számos anyagválasztékból rendelhetők, amik különböző felületkezelési eljárásokkal készülhetnek, mint a rozsdamentes acél, saválló acél, szénacél. Ami a méreteket illeti, különböző befogó hosszal gyártják őket, egyedi igényeknek megfelelően.

A tartálybilincsek kétfajta alapkivitelben készülnek

Lapos kivitel, lapos befogóval: a felületre egyenletesen fekszik fel a tartálybilincs befogó.

Íves kivitelben a befogó köríves.

A klamnis csavarokhoz tartozó anyáknak is különböző típusai vannak

zárt anya

magas zárt anya

nyitott anya

szárnyas anya

A Monojet kínálatában az alábbi típusokat találjuk

Tartálybilincs lapos kivitelű befogóval

Tartálybilincs körmös befogóval

Tartálybilincs szárnyas anyával

Tartálybilincs nyitott és zárt anyával

Saválló tartálybilincs, kézi polírozással: ezek a tartálybilincsek különböző felületi tulajdonságokkal rendelhetők, úgy mint sima kezeletlen, horganyzott, nikkelezett, elektropolírozott vagy kézi polírozott

Mindezek mellett megtaláljuk a szereléshez szükséges tartozékokat is, megkönnyítve ezzel a tartálybilincsek fel-, illetve leszerelését.

A Monojet termékkínálatából választható tartálybilincsek hatóságilag jóváhagyottak, típus alkalmassági tanúsítvánnyal ellátottak.

Könnyen tudnak alkalmazkodni az egyedi igényekhez is, annak köszönhetően, hogy több nemzetközi gyártóval dolgoznak együtt. A német és olasz beszállítók minőségi biztosítékot jelentenek.

Javasoljuk, hogy böngésszék át a további armatúra típusokat, valamint a tartálymosáshoz kapcsolódó különböző gyártmányokat is. Amennyiben bizonytalan a választásban, munkatársaik akár telefonon is elérhetők, és azonnali választ tudnak adni a felmerülő kérdésekre. Biztos lehet abban, hogy a kiválóan felkészült szakembereik mindig a lehető legoptimálisabb alkalmazást fogják kínálni Önnek. Műszaki tervezéssel és kivitelezéssel, szakmai tanácsadással is támogatják az ügyfeleiket.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását