2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szalagavató limuzinnal? Naná!!

Már javában folynak a tervezgetések, hogy milyen legyen az osztálytánc, a keringő, és milyen ruhában is történjen a szalagtűzés. Mennyi izgalmas és fontos esemény! Egy osztályszintű lazítás mindenkinek jár az utolsó évben, aminek a végén egy nagy kihívásnak kell megfelelni, hiszen közeleg az érettségi.
2019. október 14. hétfő 17:53 - HírExtra
 
De ne szaladjunk ennyire előre!

Nincs értelme még most az érettségi rémével kínozni magad, inkább tervezgessétek az izgalmas és látványos műsorokat a szalagavatóra. Sőt, nem árt egy látványos bevonulás és távozás sem, amihez igazán jó partner lehet a PLS Partylimuzin. Egy gyönyörű, egyedi, csillogó arany limuzinnal megérkezni a szalagavató helyszínére igazán csábító és emlékezetes. Főleg, ha mindezt a legjobb barátaid társaságában teheted meg. Attól függően, hogy hányan vagytok, a 8+1 személyestől kezdve egészen a 24 személyesig kedvetekre válogathattok. Az élménynek a csak a pénztárcátok szab, vagy éppen nem szab határt.



A szalagavató után is jól mutat, ha egy limuzinnal távoztok. Arról nem is beszélve, ha például a Chrysler 300C-t választjátok, akkor a fekete-fehér belső térben egy igazán elegáns környezetbe csöppentek. Mivel minden bérléshez ajándék üveg behűtött pezsgő jár, így az afterparty előtt tökéletesen meg tudjátok alapozni a hangulatot, amit még a luxus környezet is remekül kiegészít. Koccinthattok a barátságra, a sikeres szalagavató műsorra, de akár a reménybeli sikeres érettségire is.

További extrák

A limuzinban bármikor bekapcsolhatjátok a kedvenc zenéiteket, hiszen a rendelkezésre áll hi-fi berendezés, és még ingyenes wifi szolgáltatás is elérhető.

Ha meguntátok az ücsörgést, akkor akár a tetőablakba is kiállhattok, hogy integessetek a többi közlekedőnek. Mivel a limuzin összes ablaka lesötétített, így csak ebben az esetben láthatják meg a kintiek, hogy kik ülnek a luxusautóban.

Ma már nem kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy limuzinnal utazhass, hiszen a PLS Partylimuzin elhozza nektek egy elérhető és kifejezetten kedvező áron a luxus életérzést. Arról nem is beszélve, hogy számos akcióval teszik még szebbé az utazást.

Sőt, ha a szalagavató utáni szórakozás végcélja a főváros 2 legnépszerűbb klubjának egyike, azaz a Morrison’s 2 vagy éppen a Liget Club, akkor egy extra ajándék is vár rátok.

Képzeljétek el az osztálytársaitok megrökönyödött és irigy pillantását, amikor kiderül, hogy nektek nem kell beugrót fizetni ezekre a helyekre, valamint a pultnál még egy welcome shot is vár titeket. Már csak ezért a pillanatért is megéri limuzint bérelni, hiszen a PLS Partylimuzinnal érkezőknek a fenti helyeken csak be kell sétálnia a szórakozóhelyre, és indulhat is a party.

Ugye, hogy megéri limuzint bérelni szalagavatóra? Ne hagyd ki, foglald le minél előbb, mert indul a szezon!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását